Arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl flort 2 yıl evlilik sureci sonunda her zamanki gibi eş kişisinin cıkardığı bi kavga sonunda bana boşanmak istediğini soledi bende bana boşanalım diye gelirsen kabul ederim demiştim sozumu de tutup boşanma yoluna girdim
Bizim evliliğimizde herşey guzel başladı
Sonraları eşimin ailesi surekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan ozenli olan adam gitti surekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep kuserdi
Cinsel hyt cok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Cocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suclardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para cekti kızdım tabi kavga buyudu boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha duşunelim dedim kabul etmedi
Sonra evden cıkmadı yabancı gibi girip cıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı surec.boşanma işlemleri icin adliyede karşılaştığımızda yuzume bakmıyor uzak duruyor vb sacma ergen hareketlerine devam ediyor.dun itibari ile eski soyadıma dondum
Boşanma surecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra oğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tum ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim

Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı cok kolay olmuyor surec benim icin
Sağlık pers calıştığım kurumda herkes yuzume mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor cok rahatsız oluyorum resmen enerjimi cekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp goruyorum

Gelecekten insanlardan hic umidim kalmadı
Bana biraz guc ve umit verin nolur