Arkadaşlar daha once de konu acmıştım eltim beni cekemiyor. Eşimle nisanliyken esimi ve ailesini bana kotulerdi sonra ben dedikodu yapma abla bana anlatma dediğim de ve esime soylediğim de ben oyle bir sey demedim. Derdi insani rezil eder yalancı duruma duşuruyordu. Yine biz nisanliyken ailecek kayinvalideme gidecektik. Kayinvalidem de supurge makineni verir misin dunurler gelicek demiş eltim de vermiyorum.etmiyorum deyince kayinvalidem de kziim sen niye kiskanclik yapiyosun ikinizde benimsiniz falan demis. Sen bana kiskanc diyemezsin benim evime gelip falan diyor kayinvalidemi itip kakıyor gorumcem de sen anneme nie boyle yapıyorsun terbiyesiz o senin buyuğun deyince birbirine giriyorlar. Sonra aradan zmaan gecince su istiyor şişe gonderiyor eltim de bakkal yok mu deyip vermiyor. herkes onunla kotu olunca eltim de benimle iyi gecinmeye calışıyor vs vs. Ben zayıfım diye zayıflıyor benim senden eksiğim ne dedi. Sonra ben okudum calışıyorum diye oda liseyi bitirmeye calsiyor guvenlik falan olcakmis. Kendini geliştirmesi guzel fakat bunu beni kıskandığı icin değil kendi istediği icinnyapsaydi cok daha guzel olurdu şimdi kayinvalidemle barıştı. Benimle kustu. Kayin validem de eltim icin oda iyidir bir ara tatsızlık oldu ama oda iyidir vs diyor. Yahu bu sana bir bardak su vermemiş adil olalım. Bunlar beni rahatsız etti ama neticede benimle ilgili problem yok. Kendi iki yuzlulukleri. Fakat kayin validem eşime ayda bir kere mutlaka oğlum benim harcligim yok bana para verir msiin diyor kayinpederim emekli ve hala calışıyor kira da odemiyorlar.. ama eşimden dilenci gibi para istiyor. Diğer oğlumdan isteyemem. O karısından korkar vermez diyor. Benim eşimden istiyor 1 yıl olacaak bende eşime bizim de duzenimiz var arada bir olur ama her ay her ay bu ne boule dedim biraz kavga ettik. Sonra eltimin cocuklari bizden cıkmıyor yahu calışıyorum yoruluyorum. Eşimle vakit gecireyim yok her gun bizde bazen eşim geri gonderiyor musait degiliz diye. Yarım saat sonra yine iniyorlar. Eltim kocama yakin olup beni sinirlendirmeye calisiyor falan filan... Başka eve taşınma durumumuz yok. Borclarımız var duğunu eşimle ben yaptım.aileler cok yardım etmedi.. gormezden geliyorum ama bir zmaandan sonra patliyorum esimle kotu oluyorum ben ne yapacağım?