Arkadaşlar; youtube işine bulaşmam yeni olmasına rağmen kafamda cok fazla şey uretiyorum ve kazandırsa da, kazandırmasa da bunları deniyorum. Ozellikle ozgun video sıkıntısı cekenler icin bir onerim olacak. Bu mu oneri demeyin sakın cunku yapılacak iş cok basit.

Hayvanlar ve arabalar ile alakalı videolar, bana gore cok fazla kazandırmasada izlenimi cok olan videolar. Bu konularda video cekmek icin bir kac hafta sonunu değerlendirebilirsiniz. Ben şahsen yaptım.

Hayvanlar uzerine video cekmek icin en yakın hayvanat bahcesine gidebilirsiniz. İstanbulda akvaryumlara gidip balık videoları cekebilirsiniz. Bir dunya balık turu var ve buda bir cok video demektir. Ayrıca izlenimi oldukca iyi. Yine yakın bir yer olan Darıca Hayvanat Bahcesine gidebilirsiniz. Binbir turlu hayvan var. Orneğin kuş turleri... Her hayvandan 2 dakikalık video cekilse illaki izlenim alırsınız.

Arabalar icinde yine daha cok hafta sonları yapılan ve biletleri oldukca ucuz olan araba fuarlarına veya showlarına gidebilirsiniz. Ustelik bu fuarlarda, luks arabaların yanlarında mankenlik yapan hatunlarda cabası..

Sadece ozgun icerik sıkıntısı cekenler icin oneride bulundum. İyi Calışmalar, bol kazanclar...