Arkadaşlar merhaba, soluğu burda aldım cunku akıl almak tecrubenizden faydalanmak istiyorum. Bana yardımcı olun lutfen. Benim ilişkim neredeyse 10 aylık ve ilk defa sevgilim oldu boyle ve 26 yaşındayız ikimizde. iş nedeniyle istanbul icinde uzak kaldık, ayda 1 goruşuyoruz. En başta o kadar duygusal yoğunluk vardı ki, dışarı cıkarım guneş kremini aldın mı, dışarda yoruldun mu yemek yedin mi vs geceleri şarkılar gonderme falan. Etkilenmiştim cunku bana kimse bunları yapmadı. Zamanla ben de sevdim ve ilgi gostermeye başladım tabii. İlk defa opuştuk - ki benim icin cok hassas konu bu cinsellik cunku daha once doğum gunumde eve gidip sevişmeyi teklif etti şoka girdim...ve sevmeseydim benim icin ayrılık konusu bu demiştim- Ben korona oldum, bilen bilir evde ağrı ateş sıkıntı yatıyorsun. Ben gece yatmayıp onu bekliyorum bana mesaj atsın diye. Ona dedim ben kendimi yalnız hissediyorum en azından hic bi yere gitmiyorsan da ictiğin suyu yuruduğun yolu vs at ki orda olduğunu bileyim. Tamam dedi ama yok bi şey atmadı. Kısaca eski ilgisi git gide yok olmaya başladı ama seni seviyorum ve iyi ki varsın yazıp duruyor mesajda. Ben hasta yatağımdayken canının sarma cektiğini soyledi ben de uzuldum aslında şu durumda sarma mı istiyorsun diye ama iyileşince yaptım. En son gecen gun buluştuk telefonda bana ove ove bitiremediği tatlı vardı onu getirmeyi ve br şey daha onları unutmuş...soğukta yarım saat bekledim onu. Beni alıp arabayı manzaralı yere cektik direkt opuşmeye başladık. Ben sana sarma yaptım dedim, gecen gun de ofisine hayırlı olsun hediyesi gonderdim 4.30 da gitti, 7 de beni aradı. Geldi geldi diyor. Cok ilgisiz, onemsiz geliyor. İşlerim cok yoğun oluyorum yorgunluktan diyor. Bu durum işinden dolayı 2 sure surecek en azından bunu istemiyorum. Her dediğimde bir sure duzeliyor sonra tekrar aynı .Ben ilgi onemseme yalvarmak istemiyorum. Artık anlamaktan hak vermekten yoruldum. Bunlar boyleyken ben kendimden odun verip goğsumu elledi şak diye ustune de diyor ki maşallahh iyi gidiyoruz seni bırakmam inşallah gibi bir laf. Şok oldum tabii. Kotu kadın gibi de ışıklara bırakıp gitti ben de yolda dedim sormadın ama bindim diye sonra aradı. Sizce abartıyor muyum? Normal ilişkiler nasıl bilmiyorum ama ben cok cinsellik taraftarı değilim soz yok nişan bile yok. Daha ayrılık konusunu acmadım ama kesin işelerim cok fazla yoğun diyecek... bıktım yani bu durumdan ama bir yandan şımarıklık mı bu acaba diyorum sonucta calışıyor ağır şekilde. ama cinsellikten geri kalmıyor oyle bir anda guven kırıcı lafı da soyluyor. Konuşalım lutfen arkadaşlar akıl verin.