Hayırlı sahurlar kızlar

Beni hatırlayanlar bilir. Bilmeyen arkadaşlar icin ; ben zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. Sıralamaya girdim ve klavye uygulama sınavına cağırıldım. 26 nisanda klavye sınavım var. Yeni Kovid-19 atlattım. Hala eklem ağrılarım devam ediyor. Bunun stresini yaşarken, bir aksilik daha oldu. El bileğimi kırdım. Uc yerinden kırılmış

Ve sınav 3 dakika surecek. Her şey o 3 dakikaya bağlı.Alcıya aldırmam gerekiyormuş.En az 1 ay alcıda kalacakmış. Alcıya alınırsa yazamazsınız dedi doktor. Bende tedavi ret formu imzalayıp cıktım hastaneden. Sınavdan sonra aldırırım dedim. İyi kotu bir şekilde yazıyorum, ağrısına rağmen. Alcıya aldırsaydım hic yazamayacaktım. Eğer yanlış kaynarsa ameliyat olmam gerekebilirmiş. Zaten genel olarak zor bir donemden geciyorum. Uzerine bir de bunun stresi eklendi. Psikiyatrist sınav stresi icin bir ilac yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum. Ama mecburi kullanacağım. Şu an bileğimin ağrısı ayrı, Kovid-19 yuzunden kalan bel ağrım ayrı... Butun aksilikler ust uste mi gelir? Bileğim icin şu an alcı dışında ne onerirsiniz. Arkadaşım kırıkcıya goturecekti beni, kabul etmedim. Tıp dışı şeylere guvenmiyorum.
1) Evde kendi imkanlarım ile sınav gunune kadar ne yapmamı ne onerirsiniz?
2) Doktorun yazdığı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Eğer ilacı kullanmazsam, stresi kontrol altına almam icin onerebileceğiniz bir şey var mı ?
Allah kimsenin emeğini boşa cıkarmasın. Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkur ederim.