Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler

Konu başlığınından anlayacağınız uzere hep erkek mi taciz eder hayır kadın tacizleride var hem cinsimin boyle birisi olması bni ve eşimi cok rahatsız ediyor ve artık arşa kadar cıktı bu olay konuya gireyim hemen
Benm iki kızım var şukur aranızda bilenler vardır ki şimdi ki donemde cocuk doğdu diye yasin yaptırıp dağıtılır. Bizde ilk kızım doğduğunda yani 2018 de yasin yaptırmak istedik sosyal medya uzerinden bir bayan bulduk neyse sipariş verdik yasinlerimiz geldi icinde ufak bir hediye emzik zincir i cıktı kızımın adını yazan yasinlerde isimliydi ztn neyse ikinci kızım icinde tekrar aynı kişiye yaptırdık keşke yaptırmasaydım lanet olsun dedim yani hem yasin hem cikolata yapıldı neyse siparişler bir geldi ki icinde duvar saati buyuk kızıma ahşap puzzle neyse eşime dedim ki bak bunlar normal değil her muşterisine boyle mi yapıyor falan bnm eşim kimseye art niyet duşunmez tabi o da uzun sureli muşterisiyiz diye gondermiştir dedi bunada peki neyse kızıma buzu sutaş ineği ordu sipariş verdik parasını almadı almadığı gibide yanında orme buyuk bir bebek daha gondermiş ısrarla hesap numarası istiyoruz vermio hediyem olsun dio devamlı iş yerine kargolar gondermeye başladı hic birini almadık geri gonderdik.

Neyse bna sosyal medya uzerinden bir msj geldi işte sen ne kadar aptasın eşin seni aldatıyor tobe eşime attım ne tesaduf ki sadece x kişiyle takipleşiyor bu hesap ve bnm adımıda biliyor tabi umursamadık. Sonra eşime arayıp msj atıp işte bnden uzak durun eşin bnden uzak dursun kendi hesabı uzerinden eşimin afını ve soyisimni kullanarak tehtit stry atmaya başladı ismi ve soyisim mi tam acılımıyla yazmıyor ornek A. H yazıyor yazdıklarının altına 2 gundur de fake bir hesaptan bna sen ne kdr salak bir kadınsın etrafında olup bitenleri bilmiyorsun die msj attı bnde x bni tehtit etmeye devm et mahkeme de goruşcem seninle dedim bna gerizekalı sın sen yazmış aynı hesaptan eşimede yazıyor snra başka bir telden eşime wtsp mms ve bnzeri msjlar atıyor cıldırmak uzereyim artık aynı şehirdeyiz haklıyken haksiz duruma duşmek istemiyorum mahkeme ye vereceğim ama bna akıl verin lutfen???