Bildiğimiz gibi youtube'da Amerika (ingilizce) haricinde cok kullanılan diller;

bazı arkadaşlar ben ingilizce bile yukleyemiyorum diyor nasıl fransızca, almanca yukleyeyim yardımcı olun gibi sorular pm'ler alıyorum. buna biraz sonra değineceğim oncelikle ornek olarak "Fransızca" yuksek tbm ve etiket bulalım..
Etiket bulma yontemi;
google ceviriye giriyoruz ilk olarak Turkce ikinci olarak Fransızca seciyoruz

videomuz icin etiketleri bulduk şimdi yuksek tbmli etiketleri bulalım..
orneğin Turkce: "komik" Fransızca: "drôle" olan kelime icin yuksek tbmleri bulalım.
Tbm bulma yontemi;
Google Adwords/Araclar ve Analiz/Anahtar Kelime Planlayıcı/Yeni Anahtar Kelime ve... kısmına tıklıyoruz ve yuksek tbmli etiketleri buluyoruz..

evet arkadaşlar bu şekilde etiket ve yuksek tbmleri bulduk gelelim video nasıl bulacağız? ben fransızca yukleceyeğim ama fransızca bilmiyorum nasıl cevireceğim program lazım bunun icin diyeceksiniz evet bende dedim ama sonra aklıma başka bir yontem geldi..
her zaman olduğu gibi google ceviriye griyoruz

Turkce: "haberler" yazıyoruz Fransızca: "nouvelles"
Haberler kelimesinin fransızcada "nouvelles" olduğunu oğrendik. Şimdi google'a geliyoruz ve arama ayarından "Fransızca" seciyoruz..
Sonuc:

sonrasında kendimize bir site belirleyip surekli aynı siteden veya aynı yontemlerle bulduğumuz diğer sitelerden video indiriyoruz aynı başlıkla, etiketle kendi kanalımıza yukluyoruz

bu kadar basit

konuyu başka sitede izinsiz paylaşanın adsense hesabı banlansın..
teşekkur icin lutfen beğen butonuna

Bol kazanclar arkadaşlar..