Merhaba hanımlar. Daha once bir hesabım vardı kapatalı cok olmustu oradan yazmak istemedim.
Kendim hakkında bilgi vereyim oğretmenim 4yasında kızm 4aylık bi oğlum var. Eşim ise ozelde 4bin gbi bir maaşa calışıyordu.5sene peşimde koştu 2sene sevgili olduk, 6senedir evliyiz. Her sey bundan 7ay once başladı... Bana sacma sebeple kavga sornası bosanacam ddi o zamanlar ben hamile idim. Doğumdan sonra bosanacaktım simdi demiş oldum filan dedi. İyi git ddm gitti valizi topladı annesine. Ama işyeri arabası ile gelip kapıda duruyordu gece geri donuyordu. Msj yazıyordu evimizin onundeyim vs diye. Sonra eve geri donuyordu. Bu sekilde yine tartışma sonraları doğumdan sonra da dahil gitmeler gelmeler oldu kendi ailesine... Ben yemin ettiriyordum, kızımın uzerine yemin etti "kimse yok hayatımda sucunu neden baskasına atıyorsun hala" diye.... Beni surekli gecmişteki yasadığımız hakaret kufur ve beddualardan dolayı sucluyordu. Ben durduk yere ona hep zarar vermisim kendisini değersiz hissetmiş... Hic adam yerine koymamısım vb nelerle bana vicdan azabı cektirdi o zamanlar yazsaymısım keske buraya... 7ay boyunca uğrastım ben suclu yum zamanında bu adamın kıymetini bilemedim diye... O cok iyi bir insan diye.. Beni herkese anlatmıs neler yasadık sa kavgaları vs evin mahremiyeti diye bir sey kalmamıs. Ve surekli ama surekli ağlıyordu. Her seferinde her gdip gelmesinde annesinin evinde de dahil olmak uzere surekli ağlıyordu.
Namazda hıckıra hıckıra ağlıyordu. Ben olmek istiyorum diyordu. Keşke ccouk olsam, Ben kotu bir insanım, kendimi sevmiyorum, kendimi oldurdum vs diyordu. Psikolojik problemleri var diye psikologa psikiyatriste hatta aile terapistine bile gittik. Psikiyatrist, depresan ilacları verdi kontrol onerdi. B tipi kişilik bozukluğunu bir oku demiş gondermiş.
İlacları 2hafta ancak kullandı. Kendisi bıraktı. Sonra yne bi kavga oldu annesine gitti bosanma proseduru hazırladık filan bosanacağız diye olmuyor boyle diye sonra son kez konusalım dedm geldi... Geri donmedi bosanmayı erteledi. Mutlu olup mutlu edeceğim bundan sonra dedi.. Ben ddi hayatımda en cok sevdiğim seni kaybetmeyi goze almısm bir daha bir seyden korkmam dedi filan ama 2 3 hfta sonra tekrar ağlamalar basladı. Doğum gununu kutladık hediyeleri acıyor ağlıyor hic susmadan. Sonra ben haketmiyorm demeye basladı. 2 gun filan ağladı yne durup durup. Sonra bana bi gece geldi ve ben dayanamıyorum artık vicdan yapıyorm ddi ve aldattım seni diye acıkladı. İşyerinde hep şuphelendiğim birisi vardı bu 7aylık surec o kadın geldiğinden beri baslamıstı. Kadın bekar evlenmemiş hic benimle yasıt 31yas.
Sıcak kanli, samimi, tatlı dilli diye sevmiş. Benden umidi kestiği icin bu işe kalkışmıs ama sonra kopamamıs o kızdan onu seviyormus. Kzıı aradım zorla nosunu aldım. Kız diyor ki "benim vicdanım rahat sizin zaten sıkıntılarınız varmıs, ona ddm ki beni seviyorsan bosanırsın. " bunları soyledi kız. Sonra esimin tel ini aldım vermedim bir sey demedi cıktı gitti. Tum işyerine duyurdum bu durumu işten atıldı ikiside. Şimdi boşanma aşamasındayz henuz 1hafta oldu. Anlaşmalı bosanmaya calışıyorum.
Dipnot: eşimin parası yok, maaşı da ii değildi, tipi de yok sayılır, ağzı laf yapmaz, biraz onun bunun aklına da uyar.genelde cok Ağlaktır.
Bu arada evleneceklermis.
UZUN OLDU SANIRIM. DERTLEŞMEK İCİN YAZDIM.
Dipnot: Allah askına gelip adama sunu bunu demissin yazmayın yahu Baska nasıl anlatacağım. Gozunuzde canlansın dye anlatıyorum. Kendimce ozelliklerini yazıyorum işte bir sekilde anlayamadığım noktalar bana belki sizler tarafından izah edilir diye.
O kadar kotu idim ki bunu buraya yazarken.
Ayrıca kimi demis tip filan onemli değil. Değildi zaten kocamdı. Hemde hic oenmli değildi. Ne parası ne Baska bşr seyi. Kadın hakkında da tipsiz vs gbi yorumları da es kişisi kendisi de yaptı sadece tatlı dilini sevmis. Begenmiyormus ama cana yakınlığını vs sevmis.
(işte benim merak ettiğimde para yok pul yok tip yok malum bu devirde her şeyin sonu paraya cıkıyorken buradaki tezarlığı anlayamamıstım ilk zamanlar,ondan bu bilgileri verdim. Amacım ex i aşağılamak değildi.)
Yahu daha nasıl anlatayım bilemedim ki.

Sorularınız varsa sorun anlatayım madem oyle daha net yorum yaparsınız.... Teşekkur ederim