Merhaba ablalarım, yaşıtlarım ve daha nice saygı duyduğum guzel kadınlar. Buyuklerimin ellerinden operim oncelikle. Umarım sağlığınız ve keyifleriniz yerindedir. Allah hepinize iyilik versin. Ben 19 yaşında tesetturlu genc bir kızım. 15 yaşımda iken inanın aklımın tam ermediği ergenlik zamanımdan bahsediyorum size, Facebook uzerinden bir erkek arkadaşım oldu. Yanlış anlamayın, normal arkadaşım yani. Cinsiyetini belirtmek istedim. Benden bir yaş buyuktu. Yanlış anlaşılmasın lutfen hoppa bir kız değilim, değildim de. Oyle aşk meşk veya aklınıza gelebilecek kotu ve ahlaksız herhangi bir şey yapmadım asla. Sohbet muhabbet eder, şaklabanlık yapardık. Bilirsiniz aklım tam ermemişti ne yazık ki olgun biri değildim, en azından secimler konusunda. Her neyse bu arkadaşım bana sacının rengini merak ettim, acaba atabilir misin diyerek ısrarda bulunmuştu ve atmadığım takdirde arkadaşlığını sonlandıracağını soylemişti. Diretmeme rağmen sacımın sadece bir tutamını kendi yuzumun veyahut kafamın gozukmeyeceği bir şekilde cekip atmıştım. Allah kahretseydi de beni atmasaydım keşke. Kendimi oyle kotu hissettim ki, yıllar gecse de uzerinden cok pişmanım yaptığımdan, kendimi kirliymişim gibi hissettim. Ağladım durdum, gecelerce yatamadım. Yıllar onceki şeyin azabını şimdi cekiyorum sanki. İcimi bir kotuluk kapladı ki sormayın. Cocuktun diyorum kendime, en azından boyle teselli bulmaya calışıyorum. Hatta hatalardan ders cıkarmak en muhim olanı diyorum. Şukurler olsun rabbime cok tovbe ettim, bugun iki gozum iki ceşme oldu hatırladığım anda. Aslına bakarsanız iyi bakıyorum buna cunku vicdan her insanda bulunmuyor. Hatırlayıp ne kadar pişman olduğumu, onun ustune ne kadat ağlayıp goz yaşı doktuğumun anlamı aslen gercekten iyi ve saf kalpli olduğumdur. Sizce basit bir dert mi ablalarım veyahut arkadaşlarım? Sizce kafamda mı buyutup duruyorum yoksa gercekten muhim bir mesele mi? Bana doğrusuyla iyi motiveler verebilir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum, cok teşekkur ederim şimdiden Allaha emanet olun sağlıcakla kalın