Merhabalar oncelikle. Uzatacağım gibi ama babam benden habersiz telefona cam yaptırmaya gitmiş (telefonda ses vardı goruntu yoktu belki telefonla alakalası vardır diye yazdım).neyse işte adamada sozde tanıdığı birisiymiymiş neymiş yaptırdı. Ben once kızdım dedim ki beni bekleseydin adamakıllı bir yere gotururduk (boyle acıkta kopru altı gibi olan bir yere yani: Şu bir suru tamircinin karışık iş yaptığı yerler olur ya yani telefon pazarı Ankara'da İstanbul'da olurlar genellikle oraya goturmuş) adamakıllı derken anlaşmalı teknik servislerden bahsediyorum. Neyse almaya gittik ilk gozume bir şey gozukmedi sonra yemek yemeye gittik boyle bir sorun hissettim. Neyse eve geldik renkler boyle solmuştu sonra arkadaşla oyun oynayacaktık yon tuşu joystick gibi oynatıyorum. Karakter duruyor telefon duruyor bir şeyler oluyor adam yurumuyor bu arada adam fiş de vermedi. Babam geri goturursun dedi daha once yaşanmışlık var. Kucukken tabletim bozulurdu abilere gosterirdim bak buna oyun yukleniyor sorun yok deyip hadi yallah yaparlardı. Bu abide aslanım adam yuruyor ya başka sorunda yok diye yallah etmez umarım. Ne edeyim ne etmeyim? Size sormak isterim.