Gercekten zor durumdayız bilgili ve yalancı olmayan ilim sahibi bir hoca arıyorum. Hristiyan bir rus kadın tarafından abime surekli buyu yapılıyor kime nasıl yaptırıyor bilmiyoruz ama delirme raddesine getirecek kadar etkili ve bunu her hoca cozemiyor.
Kadın rus tanıstıktan kısa bir sure sonra buyu yaptırmış abim kadına resmen tapıyor ailesini sildi evlendi. Olaylar cok uzun hepsini anlatamıyorum suan kadının ilk yaptırdığı papaz buyusu cozuldu kendine gelince abim pişman oldu,inanamadı yaptıklarına ve boşanmaya calısıyor suan kadından kurtulamıyoruz tehditler,yuklu miktar para istemeler, kovmaktan beter etti annem babam abim kadın yine gitmedi rezillik cıkarttı ne istediyse verildi 150 bin para cekti verdi bizi zora soktu evden zor gitti ama bosanmayı kabul etmiyor gitmeden once anneme sen gorursun o kopek gibi yine yalvaracak bana herseyinizi alıcam sizin felan demiş. Ve suanda yine buyu yaptırmaya devam ediyor abimi zor dizginliyoruz sapasağlam adamdı psikojik sorunlu,deli gibi tuhaf seyler gorup değişik davranmaya basladı o kadından bahsedip duruyor yine ve cok huzursuz ve iktidarsızlık vs problemleri gitgide buyuyor hicbir kadınla tanışamıyor bile..
hoca yine birkac buyu yapıldıgını soyledi ama kendisinin cozemeyeceğini soyledi Bu buyuleri kime nasıl cozdurebiliriz yardımcı olacak olan var mı