Inanın cok bunaldim, icimi dokebileceğim kimseler yok. Kendimi cok yalniz, bitkin ve salak yerine koyulmus hissediyorum . 1 ay once erkek arkadaşım evlenmek istediğini soyledi. Bu yaz duğunumuz olacaktı ceyizlerime kadar aldım hazirliklarimi yaptım. Cevremizdeki herkese yaza dugun yapacagimizi duyurduk. Nisanın olacağı gun erkek arkadasim aileler bir gorussun once sonra yapilir acelesi yok dedi . Tum aile geldiler bize ama suratlar bin karış . Bir hafta sonrada hic bir şey soylemeden bıraktı beni. Nedenini soyle tahmin ediyorum ki daha once evlenip boşandığimi ailesine son anda soyledi. Halbuki ben ilişkimizin daha en başında konuştum yaşadığım her seyi ... Sonuc olarak hem aileme mahcup oldum hem hayallerim kırıldı. Neden bilmiyorum ama kimse beni sevgiye layık gormuyor her ilişkimde terkedilen taraf oluyorum. Cevremdeki herkes cok guzel ve nazik oldugumu soyluyor ama şansım hic gulmuyor. Bu durumlar ozguvenimi cok duşurdu .Insanlara hayır diyebilen sosyal canlı neşeli biri olmak istiyorum. Ama ezik gibi bir kişiliğim var. Sırf kardeşimle sevgilisi bana kusmesinler diye bugun gittim 25 bin kredi cektim. Her ay ikisinin yaşadığı evin kirasını oduyorum. Ve 100 lirasına kadar istiyorlar calistigim paradan cok azını kullanabiliyorum . Kardesim hic bir ise girip calisayim demiyor, atanmayi bekliyormus. Kardesimi bu dunyadaki herseyden cok seviyorum ve onu kaybetmekten korktuğum icin sesimi cıkaramıyorum o da olmasa kimsem yok zaten. Kişiliğimi nasıl değiştirebilirim. Lutttfennn fıkır verin