Merhaba. Hayatımda tek bir ciddi ilişkim olan ben, son 1 aydır hayatıma 3 kişinin aynı zamanlarda girmesi ve kafasına gore geri cıkmasıyla boğuşuyorum.
Oncelikle kısaca bahsedeyim, 27 yaşındayım ve iyi bir mesleğim var. 4 yıl once 1 senelik bir ilişkim oldu fakat kulturel anlamda uyuşamadık ve bitirdik. Sonrasında bu zamana kadar kimseyle hicbir ilişki yaşamadım.
Olayların başlangıcı benim Adil Yıldırım'ı keşfetmemle başladı. Normalde aşırı gururlu ve erkeklerle hic muhatap olmayan biriyim. Cool takılmayı hayat mottom edinmiştim. Ama bu konuda cok değiştim. Gururu bir kenara bıraktım.
Aralık ayının ortasında universite yıllarımda devamlı gittiğim bir STK'da zaman zaman uzaktan gorduğum biri mezun olduktan 4 yıl sonra Insta'dan arkadaşlık isteği attı. Daha sonra konuşmamız ilerledi ve niyetinin tanışmak olduğunu soyledi. Fakat cok egoist, itaatkar kız seven, alfa bir yapısı var. Avukat ayrıca bunun da etkisi olabilir. İşim gereği doğuda birilde yaşıyorum kendisi İstanbulda. Fakat goruşelim edelim diyen kişi 2 hafta hic yazıp etmedi, ben ayar cekince anca telefon numaramı aldı. Kısacası cok temkinli ve ağırdan alıyor. O ara benim tepemin tası attı. Katıldığım online ingilizce dersinden (ki yine aynı STK'nın kursu) profil fotosuna aşık olduğum siyahi bir cocuğa gidip wp'den sacma bi bahaneyle birşey yazdım. Onunla 1 haftaya yakın konuştuk ama ben aşırı duştum cocuğa. Benden 3 yaş kucuk universite oğrencisi falan ama bana yaşın onemsiz olduğunu ve ilk grduğunde aşık olduğunu soyledi. İstanbula donuş gunumde havaalanına geldi ve cok tatlıydı aşırı ilgiliydi. Sonraki hafta ben yine Avukat beyden bi hareket bekledim ama istanbula donduğumubildiği halde herşeyin son anını bekliyor gibi. 3-4 gunde biranca arar sorar. sorsa da hal hatır sormaca. Yuzyuze goruşmeden boyle hisler oluşturmak istemiyormuş bende hahaha.
Neyse siyahi cocuğumuzla işlerbaya ilerledi daha 2 hafta olmuştu ama ben istanbula gittim ve onunla goruştum. Bu sırada avukata acıdığım icin ona yol vermek durumda kaldım. Zaten davranışlarından baya nemalanmıştım.O da anlamsız buldu ama itiraz etmedi yol verdik birbirimize. Fakat bizim siyahi gencimiz insan icinde aşırı utangac olmasına rağmen başbaşayken sırtlana dondu. Toplamda 3 kez goruştuk ama iyice zıvanadan cıkıp birşeyleri ima etmeye başlayınca ona da yol vermek durumunda kaldım. Bu siyahi gencle her şey 3 haftada olup bitti. Bana aşık sandığım kişi şehevi duygularla hareket etmiş meğer. Sonrasında ilgi alaka sıfıra inmişti zaten. Mesajlaşmalarından da baya bir şehevi duygulara kapıldığını ve sırtlan olduğunu anladım. Her neyse.
Ben o akılsız kafamı duvarlara vurup elin siyahisi yuzunden guzelim avukata yol verdiğimi duşunurken birkac gun sonra avukata geri yazdım. Cunku İnsta'da hala takipleşiyorduk ve surekli hikayelerime bakıyordu. Ben de niye bakıyorsun falan diyip konuşma başlattım ve tekrar goruşmek istediğimi soyledim. 2gun sonra ayağıma geldi goruştuk. Ama cok sıradan bir tipe sahip olmasına rağmen yuruyen bir egoist olduğunu bir kez daha gosterdi. Kısmen ezikleyici laflarla garip garip muhabbet etti. Notr bir haldeydim ona karşı. Gunler gecti ama avukat da beni etkilemedi. Yine yazmıyordu veya her gun yazsa da 3-5 satır. Telefonla er gun arıyordu ama konuştuğumuz konular borsa, kpss, menemeni nasıl seversin?, kajun sosu/baharatı bilir misin? gibi sacmasapan konulardı. Hep o konuşuyordu ve aşırı sıkıldığımı soyluyordum ve bana 'arkarian, tedavi olmayı duşundun mu?' falan gibi aptalca laflar ediyordu. Cok ama cok değişik bir tipti, kızlarla hicbir işi olmayan bir .
Sonraki hafta ben taktik değiştirip kendime aşık etmeye calıştım. Aşırı ilgi gosterip surekli yazıp ettim, poncik oldum kısacası. Aşırı hoşuna gitti ama asla karşılık vermiyordu. Selfi istiyordum atmıyordu. Ben ona selfi atıyordum falan tamamen komedi yani .Sanki cinsiyet rolleri değişikti.
O ara ben yine deliye dondum cunku bir gun hic arayıp sormadı, etmedi. Bahane buldu. Ayrıca telefonda onceki gun bana 'biz henuz bir yola girmedik, arkarian' demiştibile. Gururuma da dokundu ve sonrakigunhicbirşeyyazmayınca delirdim iyice.
O sinirlegidip 1 sene goruştuğum 4 sene once ayrıldığım eski manite birmesaj attım. Meraba nasılsın merak ettim iyisindir inş gibi. Kendsine hic birduygu beslemiyorum fakat meğer cocuk beni hic unutamamış, direk yurudu ve goruşmek istediğini soyledi. Ben de bir gun onunla goruştum ve aramızda bir elektrikoldu tekrar. Fakat yine de ben ona karşı birşey hissedemedim, sadece uzun boylu ve oldukca yakışıklı bir cocuk yani hormonal şeyler hissettim kanımca.
Daha sonra ben doğuda calıştığım şehre geri donmek durumunda kaldım ama benim eski manite o kadar kanki gibi olalım, evlilik duşunmuyorum falan dememe rağmen cocuk aşırı kaptırdı ve her gun goruntulu araşmalar falan oluyor şu an. yani elimde olmadan kendimi bir şeylerin icinde buldum. Eski manitle evlilik gibi birşey soz konusu değil benim icin cunku bana uygun biri değil. Hayatı gunluk yaşayan, geleceği puslu ve eğitimsiz. Avukatla da şu an 4 gundur konuşup etmedik. Ne o yazıyor ne ben. Vicdan azabı da cekiyorum biraz ama buna avukat sebep oldu. Yani bana karşı ilgisiz, kendini herşeyden cok seven ve cıtı pıtı itaatkar kız sevdiğini iddia eden biri. Ama sen oyle biri değilsin demişti bana. Bak yine uzuldum
Bu arada benim tatlı siyahi de ara ara yazıp kendini unutturmuyor. Dun mesela aramak istedi ama oyaladım. Gec cevap verdim. Artık arkadaşız falan diyor

Kısacası arkadaşlar, değerli forum sakinleri kafam cok karışık, eski manitle ve siyahiyle hicbir ciddiyetim yok fikren. Tek ciddi ilişki istediğim ve evliliğe goturebileceğim mantıkta bana uyan profildeki kişi avukat beydir. Onun da karakteri boyle sacma. Onu kendime aşık edebilirsem belki işler yoluna girer. Bunu nasıl yapabilirim? Şu an ona soğuk duş metodunu uyguluyorum ama bu benden daha da soğumasına sebep olabilir. oyoyy icim şişti. Ama şu an kimseyle ne bir ilişkim var ne yok gibi. Bana yardım edin lutfen