Kızlar selam kısa calışma odeneği alıyorum. 30 gun sigortasız ve evde oturuyor gorunuyorum. ona rağmen işe geliyorum. ihtiyacım olup mecburen calışınca insanlar tepe tepe kullanıyor beni sağolsun.

20 gun kapanma da evde duracaktık, faaliyet kolu olarak izin belgesi alınan kategoriden değiliz.

Ama bombaya bakın, sacma sapan yollarla izin belgesi cıkarttırıyormuş bize patron. ismimizin yazdığı sanki o kuruma calışıyor gibi dışarı cıkmamızı sağlayıp işe getirecek.
yasal değil yaptığı. yolda ceviren polis tamam gec diyecek belgeyi gorunce yani ve bende işe geleceğim..

170 i aradım şikayet icin, bilgim gizli kalsın diyorum. gizli kalırmış ama yine de işvereniniz oğrenebilir sizin şikayet ettiğinizi diyor. Bu nasıl iş dedim. devlet benim değil işverenin yanında ya. işkuru aradım prada da umursayan yok.

Ben bu adamın ceza almasını istiyorum. Benim buraya mecbur kalmamı kullanıyor resmen. İsmimi oğrense başıma dert olur. Ne yapabilirim inanın şaşırdım artık.

Cıkıp ceza yersem odemeyi kabul etmiyor. E cocuğum da var yasakta toplu taşıma ile cocuğumla işe gelip gitmem gerekecek, acıkca patrona soyluyorum birşey olmaz diyor anca.

Eşim de gunduz calışacak bu surecte evde olsa o baksın ben işe geleyim diyeceğim. Kv ye bırakamam ters evlerimiz izin belgesiz ona nasıl cocuk bırakacağım.. İş ile ikamet arası izin veriyorlar cunku izin belgesinde.