Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim. Kendimi Bir konuda caresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken gorumcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı gorumcem calışıyordu cunku. Boyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı icin bana gelemedi oğlum sunnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra gorumcem işi bıraktı ama hala yazın koyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben koye gidip kalamıyorum cunku gorumcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her cağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide gorumcem cok mızmız biri daha 34 yaşında ama surekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim gorumcemin boyle aileyle oturmasına son vermek icin.