Malumunuz partnerler odeme yapar mı yapmaz mı tartışmaları surerken butun partner firmaları kasım ayına ait odemelerinin bir coğunu yaptı ve yapmayada devam edicek..
Ocak guncellemeleri sonucunda partnerlerle ilgili ceşitli soylentiler mevcut boyleyken şoyle şoyleyken boyle ..
Ozgun calışılmayan kanalların odemeleri yapılmayacağı konusunda forumda cok soylentiler mevcut.Ben bunları hicbirine inanmiyorum bugune kadar odendi bugunden sonrada odenecektir.
Şoyle duşunelim youtube işi ile uğraşıp Ulkemizde ozgun kac tane kanal cıkar?Şu anda bu işle uğraşanların %100 de 1 i belki bakın 2 demiyorum

Ayın 14 unde zoomin e bağladığım bir kanalın vardı kanal iceriği oldukca riskli idi topluluk tan kapanma riski cok buyuktu ve ben riske atmadan butun videolarımı sildim.
Dun akşam kendi kendime 1 karar aldım ?Her akşam dizileri yukleyip ertesi gun oğleden yuklenen dizileri silmek.
Dun akşam yuklediğim dizilerin partlarından bu dakikaya kadar aşagı yukarı 10 k izlenim almışımdır.Birazdan silmeyi duşunuyorum

Hem boylelikle kanalımı temiz tutabilme şansımda olacak.
Sormak istediğim bu şekilde devam edip gunluk kazanclarıma devam etmem ne derece doğru ? Odeme zamanı geldiği zaman sıkıntı cıkarırlarmı(Lutfen yok odemeyeceklerini acıkladılar falan filan yazmayın o iş hikaye bence)
Ben olayın ne kadar tutabileceği gormek istiyorum birazda..
Hesapların kesinleşmesine 3-5 gun kala kanala 15-20 video atıp bırakıcam şu anda oyle duşunuyorum ..
Sizlerin fikirleri neler bu konuda ?