Kızlar merhaba. Oncelikle herkese sağlıklı gunler diliyorum.
normalde 9da uyuyan ben, icimedeki sıkıntı yuzunden uyuyamadım saatlerdir ağlıyorum. Belki guzel dilekleriniz bir nebze hafifletir diye yazmak istedim.
Annem onceki hafta kotu bir sancıyla hastaneye gitmek zorunda kaldı. Doktor yumurtalık kisti var ama 10 cm boyutuna ulaştığı icin almamız lazım ameliyat ile dedi. Annem 52 yaşında menepoza girmiş. Kist i %90 iyi huylu gorunuyor ama onlem amaclı yumurtalık ve rahmini de alacağız dedi. Dun ameliyat oldu . Doktor baya zorlamış dedi kist bağırsaklarını falan zorlamış biraz daha gec kalsa bağırdaklarını curuturdu ama mudahale ettik ve temizledik dedi.
patolojiye gonderildi sonuc icin. Sonucları bekliyoruz ama doktor ameliyattan once soylediği gibi %90 iyi huylu diyemşyor , sonucları bekleyelim diyor. Dayım doktor o da kotu cıkma ihtimali de var cok masum bir kiste benzemiyor dedi. Bunları bugun duydum ve duyduğumdan beri ağlıyorum. Nasıl hissettiğimi anlatamam. Şuan diyorum ki bunu atlatalım bundan sonra kafama en kucuk şryi bile takmam yeterki atlatalım diyorum.
Bu durumları yaşayanlar belki anlar bir şeyler yazar... en kotu ihtimali duşunursek iyi huylu cıkmazsa, cok cok kotu bir durum mu? Yumurtalık ve rahim alındı onlem amaclı bir daha kist cokmasın diye . Belki icinizde yaşayan vardır. İyi dileklere, dualara o kadar ihtiyacım var ki. Nefesim kesilşyor bazen