Arkadaşlar bir cizgifilm yukluyorum yeni bir cizgifilm 5-6 video yukledim sorunsuz yeşil ışık yanıyordu ama dun yuklediğim son 2 videomda yanmadı adını fln değiştirdim actım kapadım fln ama yanmadı neyse videomu braktım ''!'' işareti cıktı videoyu kendim olduğuna kanıtlayabilirmiyim mesela ordan birini secsem eğer kabul edelmezse karşılığında adsenseme veya kanalıma zarar gelir mi ? Cizgi filmin Videolarını 3 kişi yukluyoruz 1 resmi youtube hesabı ben ve benim gibi biri.
--------------
Videonuz para kazanma ozelliği icin henuz onaylanmadı. YouTube'un isteğinizi işleme alması icin videonuzun ticari kullanım haklarıyla ilgili bilgiler gerekir.
Ticari kullanım hakları kanıtı sağlayabilirim Daha fazla bilgi edinin
*İceriğinizi en iyi acıklayan seceneği belirleyin (Burada birşey belirlesem)
YouTube, bir videonun para kazanma ozelliğinden yararlanıp yararlanamayacağını belirleme konusunda nihai kararı verme hakkını saklı tutar ve surekli olarak uygun olmayan videolar gonderen kullanıcılar icin para kazanma ozelliğini devre dışı bırakabilir. Tum videolar YouTube'un Hizmet Şartları ve Topluluk Yonergeleri'ne tabidir ve soz konusu standartlara uygun olmadığı takdirde siteden kaldırılabilir.
Dolar Yeşil Yanmıyor Sorunu
YouTube0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Dolar Yeşil Yanmıyor Sorunu