İyi gunler
Konum şu eşimle anlaşamıyoruz gecinemiyoruz 5 yıllık evliyiz ve iki cocuğumuz var( nie iki cocuk yaptın sorularına cevap vermeyeceğim bilginize cocuklarım polemik konusu olamaz) ve ben artık tahammul edemeyeceğim boşanmak istiyorum eşim olacak kişi ise buna yanaşmıyor bir kac defa boşanmaya kalktım ama ozurler yeminler filan ikna oldum vazgectim
Ama yok dayanamıyorum beni kolesi gibi kullanmasına ailesine laf taşımasına cocuklarla ilgilenmemesine ve daha bir suru cekilemez davranışına dayanamıyorum artık ve kararlıyım
Evimiz ve arabamız ve ikisi de onun uzerine ve boşanma durumunda cirkinleşip dava sonuclanmadan satacağını duşunuyorum, cocuklar bende kalacağı icin ne kadar mulk elde edersem onlar icin o kadar iyi olacaktır onlar icin.
Asıl danışmak istediğim konu şu bulunduğumuz ilce kucuk bşr yer bende eşimde burda gorev yapıyoruz ve boşanmadan sonra ikimizde burda yaşamak zorunda kalırsak hic kimsemiz yok burda şu an ucretsiz izindeyim ve Eylul gibi iznim bitiyor onun oncesinde tayin hakkım var ailemin yanına tayin isteyip gitmeyi duşunuyorum ama puanı cok yuksek gidememeyebilşrim burda kalırsam da eşimin boşanma durumunda bana rahat vermeyeceğinden de eminim şimdi
1- boşanma surecini tayin donemine kadar erteleyip tayin isteyip gitmek ve dava acmak mı, beklemeden işe koyulmak mı
2- ailemin yanına puanımla gidemezsem bildiğim yerde kalmak mı eşimin olmadığı ban başka bir yere gitmek mi
3- evi ve arabayı satsa uzerine parayı gecirse de umursamamak mı yoksa mulk icin onlemler almak mı oyleyse nasıl?