Selam hanımlar ^^
Direkt konuya giriyorum. Ben Smmm stajyeriyim. Mayıs ayında stajda ilk yılım doluyor. Yuksek Lisans yaptığım icin son bir yılım kalacak. Derdimi anlatmaya başlıyorum

Şu an calıştığım iş yeriyle ilgili onceden de konu acmıştım. Ordan devam edeyim sorunlara:
***Stajımı mudurun evraklarımı gec vermesi ve beni surekli ertelemesi yuzunden 4 ay gec başlatabildim. 4 ayım cop oldu. Sen mali muşavir stajyerisin adı altında sacma sapan şeylere laf ediyorlar. (gecen bazı evrakları 2 kere zımbalamışım mudur yardımcısı bi de smmm stajyer olacak demiş sjdmdıd deli mi ne)
***Mudur bi keresinde ben gulerken jeeehanın da guluşunden iğrelti geldi demiş. Cok konuşmadığım halde surekli konuşup iş yapmadığımı soylemiş???? Bu arada icimi cekerek guluyorum. Bağırarak vs gulmuyorum kesinlikle.
***Gecen yıl ekimden beri işten arka arkaya 2 personel cıktı yerlerine birileri alınmadı onların işlerini de bize pay ettiler ve iş yukumuz baya arttı. Bu sene şubatta şak diye bir personeli cıkardı. Yerine kimseyi almadan cıkardı. Onum işlerini bana ve bir personele daha verdi. Ve o işi ikimiz de bilmiyoruz mudur de bilmiyor. Belki 10 dklık iş ama cok uğraştırıyor bilmediğimiz icin. Gecen hafta diğer muhasebe depsrtmsnında calışanlar işleri yetiştirememiş onların işlerini de bize pay ettiler. Benim de elimde baya iş vardı ve bunu dile getirdim. Yapamayacağımı soyledim ve almadım. (işler mart ayına ait olduğu icin acildi, benim işlerim de mart ayı.) Mudur yardımcısı bunu gidip mudure şikayet etti ve ben patladım. Bana performansa gore zam yaptık ama sen performansını duşuruyorsun vs dedi (herkese aynı zam yapıldı bu arada yalan soyluyor.) ben de performansımı duşurduğunu duşunmuyorum ama siz oyle duşunuyorsanız cıkarabilirsiniz dedim. Birden ikisi birden ustume gelince ağlamaya başladım. Rezillikti. Sonradam mudurle konuşunca mudur bana guvendiğini her işi becerdiğimi vs soyledi ondan bu kadar iş veriyormuş. Bu iyi bir şeymiş?????
Daha sonra beni iş goruşmesi icin aradılar. (ben başvurmadım cv havuzundan aradılar.) hanımlar hali hazırda iş bulmasam bile temmuz ağustos gibi cıkmayı duşunuyordum. Denetim alanına gecmek istediğim icin. Dun ilk gorulmeyi yaptık, bugun 2. goruşme icin aradılar. Olacağı kesin değil sonucta ama ben şimdiden duşunmeye başladım. Bu gireceğim şirket kurumsal, alanında iyi bir firma. (şu an calıştığım şirket de alanın da iyi.)
Yeni işin olumsuz yanları:
-Denetime sıfırdan başlayacağım icin maaşım şu an aldığım maaştan duşuk olacak muhtemelen. (istediğim bir alan olduğu icin bu ilk aşamada onemli değil gibi.)
*Calışma saatleri esnek.
*servis yok İETT ile 1 bucuk saat ama zaten şirkete cok az gidiyormuşuz genelde şirketlere gidecekmişiz.
Bir yandan evime servisle 10 dk mesafedeki iş, maaş kafam biraz karıştı. Yeni ortam yeni calışma arkadaşları biraz urkutuyor. Şu an calışma arkadaşlarıma cok alıştım.