Merhaba,
1 senelik Samsung Galaxy S4 I9500 (Android Kitkat 4.4) cihazım var. Cihaz hakkında bazı sorularım olacak deneyimli kişiler ilgilenirlerse sevinirim.
Son 1 - 2 aydır telefonda ; internette " Burn - in " olarak adlandırılan sorun mevcut. Ekranın ust tarafında bulunan bildirin cubuğunun uzerindeki şarj simgesi, saat, wifi gibi simgelerin izleri kaldı ekranda. Beyazı tam beyaz değil sanki bej gibi sarımtırak gosteriyor.(Mesela : Android 4.4'te ust bildirim cubuğu siyah olduğu icin, amoledlerde siyah renkli ledleri kapattığı icin ust bildirim cubuğunun beyaz bir sayfada cubuk olmadığında daha beyaz surekli aktif kullanılan yerler bej gibi). Bu sorun cok can sıkmakta nasıl duzeltebilirim ? ( BU : https:// www. youtube.com/watch?v=VN-KIlsxxOw işe yararmı ? ) Telefonu aldığımdan beri format atmadım. Ve son zamanlarda telefon cabuk ısınmaya başladı. Format atsam rahatlar mı ? Telefona resmi olarak Android 5.0 Lollipop guncellemesi geldi fakat ben kurmadım. Herhangi bir sorunu var mı ? Kurmalı mıyım ? Cok RAM tuketiyor mu ? Cihazın performansını arttırır mı ? Eğer telefonu guncellersem telefon uzerinden guncelleyeceğim. Telefon uzerinden guncellemenin bir sıkıntısı olur mu ? Telefonu guncellemeden oncemi sonramı hard format atmalıyım ?
Samsung Galaxy S4 ısınma sorunu
Samsung0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy S4 ısınma sorunu