Benim evim bireysel merkezi sistem. Şofben var. Oturduğum daire apart şeklinde apart komple iki ortağa ait (80 daire falan var) ayrıca kendisinin unlu bir giyinm magazasi var,bircok binası var, gecen gun de bankada denk geldim yeni bir inşaat sektorune giriyormuş bankaciyla konuşurken duydum. Bu ev sahibimin maddi durumunun ne kadar iyi olduğunu anlatmak icindi. Sorun şu ki ben banyodaki sıcak suyu asla kullanamıyorum. Su ani ısınıp ani soğuyor ılımıyor birden buz kesiyor. Yani suyun sıcak kalma suresi yaklaşık 30-40 saniye en fazla. Suyun sıcaklığı 60(maksimuma)a ayarlı. Ama en fazla 30 gosteriyor. Basınc ayarı da yok. Her gun duş alan biriyim normalde 3 gunde bir zar zor duş alır oldum. Bunu ev sahibine 3-4 defa soyledim. Aradım ev sahibini, apartman gorevlisini yolladı. Apartman gorevlisi de geldi baktı birkac gun boyle kullanın hep acık kalsın olmazsa ev sahibine soyleyeyim ben dedi. Gecen denk geldim apartman gorevlisine ben onu ev sahibine soyleyeyim baktırsın dedi. 3 gun oldu ses yok. Dun ev sahibime mesaj attım cevap vermedi. Bugun de aradım acmadı. Ve ben buraya 2 aylık kirayı peşin verdim (2 aya 1600 TL). Yaptıracağı en fazla 200-300 TL'lik bir arizadir. Faturalar ev sahibinin uzerine acaba ben de faturaları mi odemesem diyorum kullanmadığım şeyin faturasını odeyemem gibi yokuş mu yapsam ya da ev sahibine soyleyip sofbeni yaptırıp kiradan mı duşsem(kabul eder mi bilmiyorum) başka daireye mi gecmek istesem yan dairelerin boş. Bu evden cıkmak istemiyorum cok rahatım. Konum olarak da cok guzel. Ama bu sıcak su sorunu beni bezdirdi alternatif cozumu olan var mı ? İnternette banyo su isitici falan gordum.