Neden Olmuyor? Nerede Yanlış Yapıyorum?
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Neden Olmuyor? Nerede Yanlış Yapıyorum?
-
24-09-2022, 16:24:24Arkadaşlar ben bu işle 1 yılı aşkın suredir uğraşıyorum. Fakat pek de bir gelir sağlayamadım hatta hic sağlayamadım diyebilirim.. Acıkcası artık bırakma noktasına geldim cunku hem kazanamıyorum cebimden para gidiyor hem zaman kaybı. Universitede oğrenciyim gunumun coğu zamanı bilgisayar başında geciyor ve o zamanın da hepsini bu işe veriyorum. Aslında cok bir şeyde de gozum yok yani benim icin kiramı cıkartsa yetecek bir mebla istiyorum ama o bile olmuyor yani. Gunde 25 kuruş gibi gulunc gulunc rakamlar hep. Bu universitede 7. senem artık evden para alamayacak durumdayım bu sene de okulu bitirmek zorundayım calışmaya da cok imkanım yok projelere cizimlere zaman ayırmaktan. 300 lira kiram var bunu cıkartsam yeter aslında ama ben bunu beceremedim sanırsam. Cizgi film calıştım 1 haftaya kanallar pert oldu, yabancı dizi calıştım maksimum 10 gune pert oldu ya da izlenim almadı dizilerim. Amerikan tv showları falan denedim onlar da bir sure sonra kapandı, amator şarkıcılar şarkıları denedim onlardan da kazanamadım. yani bir cok kategoriye girmeme rağmen bir kazanc elde edemedim diyebilirim. Sizce nerede yanlış yapıyorum, neden olmuyor yani? Gozden kacırdığım yer neresi olabilir? Kafayı yemek uzereyim akıl verebilirseniz sevinirim.