merhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız cok mutlu olurum. ben corumda oturuyorum daha cok gencim acıkcası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henuz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık donemimiz fazla uzun surmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla goruşemiyorduk. eşimin duzenli bi işi yok o yuzden eşimi yakından tanıma fırsatım hic olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkac ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gosterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de onemli olmuyor onemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken cok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak goruyormuş ben bunu bilmiyordum cok sonradan oğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide ustune aldattı henuz evlilimizin 6. ayında

ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi turlu yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şuphe telefonuna bakıyorum hic birşey yok belki saklıyordur bilemem ama icim rahat değil aranızda boyle bi durum yaşayan varmı cok korkuyorum yine yapar diye. aldatması icin bi sebep te yok cok guzel bayanım evimde bakımıma makyajıma sacıma ozen gosteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var cok kitap okurum ustelik lisans acık oğretm okuyorum oğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!