Ozgun kanalımın istatistiklerini paylaşarak fikirlerinizi almak istiyorum. Umarım bir sakıncası yokturdur.
Youtube Adsense işine merak saralı 1 sene olmadı. Bu surenin coğunluğu ise araştırmakla gecti. Bu ozgun kanalım ise 5 aylık ve Turkce.
Bu kanalı acarken en azından 1 sene fazla bir beklentim olmayacak şekilde planlamıştım. Bu sureyi abone artırma donemi olarak belirledim. 1-2 sene sonra elime aylık duzenli odeme gecer diye umit ederekten bu kanalı acmıştım.
Uzun suredir PPD ile gecimimi sağlıyorum ve inşallah bu kanal kapanmaz sağ kalır ve de tutar da, duzenli birşeyler kazanmaya başlarsam PPD işini bırakacağım. Aşağıda kanalın Youtube istatistiklerini ve Adsense hesabının Eylul ayının ilk haftası icin istatistiğini paylaşıyorum. Size sormamdaki amac fikirlerinizi almak, tecrubeli arkadaşların goruşlerini oğrenmek istiyorum. Umduğum gibi bu kanal ilerde birşeyler kazandırırmı sizce yoksa boşa mı kurek cekiyorum?
Malesef şuan kanalımı ya da kategoriyi paylaşmaya cekiniyorum ancak şoyle soyleyeyim her videom izlenim alacak olsa da kısa surede patlama yapacak, bir kac yuzbini ya da milyonu gorecek bir videom olacağını sanmıyorum.
5 aylık kanalımın şuan;
50 videosu 750 civarı abonesi 650k civarı izlenimi var
Şimdilik aylık 20 civarı video yuklemeyi duşunuyorum ve 2015'e en az 100 video ve 1500-2000 arası abone ile girmeyi duşunuyorum. Biraz maddi kaynak oluşturabilirsem reklam ile bunu hızlandırabilirim belki.
Youtube istatistikleri:

Saat 20:00 itibariyle Eylul'un ilk haftası icin adsense durumu:

Tabi ki sabır işi.. Arada ufak ufak spam tarzı calışmalar yapasım geliyor ancak bu kanala zarar gelir diye korkuyorum. VDS almayı da duşunuyorum tabi. Herneyse konuyu dağıtmayayım da kanalın durumu sizce nasıl arkadaşlar?