Merhabalar. Uc seneden beri aynı iş yerinde calıştığım ve sevdiğim bir arkadaşımın bana ilgisi olduğunu fark ettiğimde onunla arama mesafe koymak durumunda kaldım. Arkadaş olarak cok sevdiğim ama ilgisini istemediğim biriydi. Onun cevresindeki insanlara ilgi duymuşluğum bile oldu. Onun da bunu fark edip uzulduğunu, kimi zaman ofkelendiğini bile duşunuyorum.Aynı ortam olduğu icin ne kadar mesafe koysan da uzak kalamıyorsun cunku.

Gel zaman git zaman ben tayinle şehir değiştirdim. Ani bir karar olmuştu benim icin. O donemden beri ara ara yazar bana.Konuşmayız ama mesajlaşırdık zaman zaman. Bu şahsın o kucuk hatırlatmaları acaba mı dedirdi bana..Coğunuz pandemi,boşluk vs . diyeceksiniz. Belki de haklısınız.Ama uzun zamandan beri aklımda yer tutmaya başladı. Hatta bazen yuzumu guldurmeye.. Bazen kendime, "Mutlu,sen nasıl fark etmedin boyle bir cocuğu." diyorum.

Gecen bana "Seni aramak istiyorum, izin verirsen.Şu saatte arayacağım." dedi. Neredeyse iki sat konuştuk. Sohbetin nasıl gectiğini fark etmedim. " Seni arada sırada arasam oluur mu?" dedi. Ben de , " Tabiki.." dedim. Durum boylr. Cok tuhaf bir durum icindeyim. Zaman zaman mesajlaşırken sonradan oluşan ilgimi belli etmişliğim var ama.. Benden hepsi bu kadarcık..

Bu arada bu kişiyle uc yıldır aynı ortamda calıştığım icin onu tanıma şansım oldu. Tabi ilişki adamı olarak nasıl bilemem. Ama beyfendi, kibar..

Boyle belirsiz mi devam edecek sizce, acılır mı bana? Acılırsa ben naparım..? Yoksa arkadaşca mı yaklaşıyor?