Merhabalar,
Birileriyle dertleşmezsem kafayı yiyecek gibi oluyorum gercekten . Perşembe gunu psikoterapiye başlayacağım ama bana faydası olacağı inancını da taşımıyorum nedense surekli konuşaşım var icimdekini haykırasım . 2. Sene 3 aylık bir evlilik . Cok sevdim ben cok cabuk inandım en başa koydum bu adamı ama beni sevmemiş . 2 senede 2 boşanma davası değişmeyen sorunlar . Ve arada bir bebek kesinlikle evlilik kurtarılsın diye bebek olmadı birbirmizi en sevdiğimiz zamanda oldu . Ailemle eşim arasında kaldım hep bin şukur benim icin herşeyi yapan her zaman kapısını acan ailem var herşeyi eksik yaşadım. Eşim yapı gereği cok inatcıdır cok gururludur sessiz sakin mantıklı ama cok kindardır ve aşırı bencil . Ailemle arası bozuldu diye beni de ailemden uzaklaştırmaya calıştı gitme gelmelerime cok karıştı aileme duşkundum onları kıramazdım hep kavga ettik ilk zamanlar hep bu yuzden evi terk etmek zorunda kaldım tabi bunun yanında cok icmesi Kavgalar buyuyunce hırpalamaya başlaması yeri geldi bir tokat. Hamileydim kotu zamanlar yaşadım anne evinde kaldım doğumU annem de yaptım cunku onun icin bana gel demek bu kapıya gelip ozur dilemek ailemin karşısında kopek olmaktı. İlk boşanma davasını geri cektik bebeğimiz olmuştu ona hicbir şey yaşatmadım doğumun bile sonradan haber verdim cunku ben her şeyi yalnız yaşamıştım tekrar barıştık değişen hicbir şey olmadı yine dayanamadım yine anlarına geri donmek zorunda kaldım en son babamla buyuk bir kavga yaşadılar , birbirlerine girdiler o gun zaten her şey bitmişti Tekkardan boşanma davası acıldı beş ay ayrı kaldık beş ay birbirimize kan kusturduk velayet bendeydi her şey bendeydi Ama zor zamanlar yaşadım mahkeme iki ay kala beni aradı konuşmaya başladık yuvasını kurtarmak istediğini beni sevdiğini soyledi gercekten ilk başlarda ki gibi de ama her zaman ortada bir aile meselesi vardı bu kapıya hicbir zaman gelmek istemedi ve gelmedi ailemin rızası olmadan eve geri dondum altı ay onunla yaşadım Altı ay boyunca eş kişisi Pandemiden dolayı iş ile ilgili cok sıkıntılara girdi kendine ait bir iş yeri vardı hala da var para kazanamadı babası zaten başından beri hep destek cıktı benim ailem ona yuk olmamam icin her ay bana para yolladı. Ben her şeyi kendi ihtiyaclarımı cocuğum icin her şeyi onlardan karşıladım tabi eşim evin kirasını oduyor buzdolabının dolduruyor cocuğun maması bitince alıyor bizi bitince alıyor bunları amenna ama onlar dışında ona bir tarafa aldığını bile hatırlamam cocuğun ilişkisi tabi bir sene cocuğundan ayrı kaldı bu boşanma olayları cok fazlaydı her zaman bana senin yuzunden senin ailen yuzunden oğlundan ayrı kaldım neden şimdi son şansımız vardı ama onu değerlendiremedi sadece icti eve geldi iki arkadaş gibiydik ayrı koltukta ben ayrı koltukta ben yatağa giderdima sabaha kadar icerde arasıra keyfi varsa veya ickisi yoksa aynı anda yatağa girdik haftanın beş gunu kavgalı iki gunu iyiydik ben hep ondan beni sevmesini artık değerli olduğumu hissettirmesini bekledim ama ne yazıkki olmadı ona bunu soylediğimde ruh hastası oldum şizofren oldum sadece iciyordu birkac kez bir kavgalarımız oldu kapıyı kitledim yumrukladı kafaları polis bile geldi kapıya annemler bunu duyunca polisi aramışlardı ailesi her zaman pasif oldu kavgalarda eşime soylediğim sozleri eşim ailesine soylediğinden dolayı ailesi benden nefret etti . Eşim benim arkamdan ailesine ve benim onun yanındayken telefonda ailesine o.... kaşar gibi cumleleri oldu arkamdan cok konuşmuş Savunması evden giden kadın benim icin o....dur. Altı ayda uc kez anneme geldim belki aklı başına gelir kendini silkelesin diye gittiğimde surekli bana cocuğumU kacırdın benden ayırdın dedi Hatasını duzeltmek gibi veya hatasını farkına varmak gibi hicbir huyu yoktu ben onun gozunde surekli iki yıldır giden insandım ailesi de buna inandı ve artık beni gelin olarak gormemeye başladılar . Ne yazıkki ucuncu gelişimde yine eşim sabaha kadar icmeye beni hicleştirmeye ve sadece yılda iki kez gorebildiğim gemici olan babamla denize gitmek istediğimden dolayı bize babam bu arada parasal yardım yapmıştı eşimin borcu icin eşim bunu geri odemek şartıyla kabul etti ediyordu da ama bunda bile nankorluk yaptı babam sadece oğlumla denize gitmek istedi ve eşim sorun cıkardı sorun cıkarınca kavga ettik ve eşim eve gelmek yerine gece 11 ’e kadar iş yerinde icti turkuler dinledi Bu yuzden ben de artık bu hicleştirmelere dayanamayıp evden gittim .Fakat hicbir eşyamı almamıştım . Yaklaşık 20 gundur beni aramıyor seni uyarmıştım son kez gidersen biter dedi buyuk bir sessizliğe girdi oğlunu uc kez gormek istedi iki kez ayağına cağırdı gitmedim ona bir kapı araladım yazı yazmıştım beni tersledi. Seni uyarmıştım gittin ve bitti dedi şimdi de 20 gundur kesinlikle bir adım atmıyor oğlu icin bile bir resim bile istemiyor en son oğlunu gormek istediğinde ben ona bensiz olmaz dediğim icin Sen kimsin seninle mi oturacağım ben ya deyince dayanamadım evden butun eşyalarımı aldım cocuğumun eşyalarını da aldım buna bile tepki vermedi . Ve tepkisiz şu an hayatını yaşıyor ve ben burada salak gibi her gun uzuluyorum acı cekiyorum oğlundan ayırdım mı ayrılar ozluyor mu diye uzuluyorum ve aynı anda her gun ondan nefret ediyorum oyle ki beni gormemek icin cocuğunu bile gormekten vazgecti lutfen bana yargılamak yerine gercekten piskolojim normal değil bazı şeylerin cevabını alamıyorum sizce bu adam neden boyle davranıyor belki de beni evden kacırtmak icin yaptı amacı buydu bu yuzden tepkisiz . Hayatında başkası mı var diyeceğim iki gun once o işten gidince eve girdim yuzuklerimiz ve ona yazdığım not masanın ustundeydi biri olsa onları atar . Ben gercekten bir gun olsun onu da pişman olduğunu onunda ya ben ettim sen etme diyeceğini gorebilecek miyim cunku ben gercekten bebeğim babasız buyumesini istemedim ama bu şekilde alkolik biriyle de buyutmek istemiyorum ben eşimin duzelmesini istedim.Cunku normalde bizi yediren iciren gezdiren iyiken gercekten iyi olan ama bir anda işine gelmeyen bir şeyle tamamen değişen bir adam . Okumuş kulturlu bir adam fakat ne yazıkki cok cift karakterli ve benim omrumu Curuttu ya ben artık sağlıklı duşunemiyorum beni cok sindirdi. İnanın dışardan okuması ile yaşaması cok farklı insan yaşayınca duygular nedeniyle cok farklı davranıyor.