Merhaba herkese sadece icimi dokmek istiyorum.Liseden beri birlikte olduğum erkek arkadaşım var.Universite sınavına hazırlanırken ikimizin hayali de tıp kazanmaktı.O kazandı ben ilkoğretim mat oğretmenliği kazandım.1. Sınıfta bolumu sevmediğim icin mutsuzdum hep beni teselli etti.1. sınıfı bı şekilde bitirdim ama aklımın bı koşesinde tekrar sınava girmek vardı.Bi sure sonra erkek arkadaşım kucumsemeye başladı.Bitirince 5 bin maaşla nasıl gecireceksin vs. kendimi ezdirmemeye calıştım hep.Bu senenin başında okulu dondurdum sınava tekrar hazırlanmak icin.En başta kendim istedim ama onun da etkisi oldu illa ki.Sinavını etkilemek istemiyorum goruşmeyelim dedi iyi niyetle soylediğini duşunup tamam dedim.1 hafta once okulundan biriyle sevgili olduğunu oğrendim.Kendime gelmiyorum surekli ağlıyorum.Onun dedikleri beni etkilemese belki de dondurmazdım okulu.Bu halde ders de calışamıyorum tum hayatımı mahvettim ailemle de aram bozuldu.1 haftadır ders calışmadım yataktan bile cıkmadım sınava 3 ay kaldı konularım hala bitmedi.Tum hayatımı mahvettim sanki o kadar kotu hissediyorum ki yemek yemiyorum uyumuyorum bile.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kendimden nefret ediyorum bu kadar aciz olduğum icin