Merhaba hanımlar . 27yaşındayım iyi sayılabilecek bir işim var . Hicbir zaman erken evlenme taraftarı olmadım . Cevremdeki mutsuz evliliklerde buna sebep olmuş olabilir cunku korkuyorum yanlış tercihler vermekten .. aklıma hep kotu şeyler geliyor ve evlilikten uzaklaşıyorum . Ama boyle devam edersem de iyi olanları da gormezden gelmiş olurum diye duşunuyorum. Tecrubeli hanımlar sorum sizlere, evlenirken nelere dikkat ettiniz ağırlıklı olarak ve daha sonra fikirleriniz değişti mi? Keşke şuna değil de buna dikkat etseydim dedikleriniz neler mesela? Nerelerde yanıldınız nerelerde iyiki boyle yapmışız dediniz ? Şimdi başa donecek olsanız neye dikkst ederdiniz ?
Bu arada daha rvvel de konularımda acmıştım. Cok guvendiğim eski bir arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım 5 ay kadar oldu tanımaya calışıyorum. Şuan evlenmeyi dişunmuyorum tanıma surecini uzun tutmak istiyorum cunku korkularımı yenemiyorum

evet ben normalde de evlilik konusunda korkardım kucuk şeyleri bile gozumde buyutur ya şoyle olursa diyip kotu şeyler duşunurdum. Kaygı bozukluğum da var . Şimdi de bu hastalık olayını gozumde buyutuyorum ve surekli ya evlendikten sonra şoyle olursa boyle olursa diyip kendimi tamamen bırakamıyorum . ( evet yarın ne olacağımız belli değil kimsenin garantisi yok bunu da biliyorum.yakın zamanda annem kotu bir hastalığı atlattığı icin daha iyi anladım sağlığın koymetini) . Ama bilmiyorum dediğim gibi zaten korkan biriydim kaygılı biriydim. Fikirlerinize ihtiyacım var gercekten . Umarım anlaşılırım.. bu hastalığı cevresinde yaşayanlar varsa onlardan da yorum bekliyorum.