MERHABA ARKADAŞLAR

Arkadaşlar bunda 1-1.5 ay once eski adsense hesabım kapatıldı icinde 140$ civarında para vardı ve adsenseye başlayalı ilk aydı malesef kapandı pin gelecekti olmadı para da boşa gitti yani boşa uğraştım sonra 1 ay gibi bir sure de duşundum acaba ne tur videolar koysam nelerden cok kazanırım neler yapsam parayı kırarım diğer arkadaşlar gibi 1 gunde baya para kazanabilirmiyim ? bir cok video yukleyip 3-4 ay video yuklemeden para kazananlar var acaba onlar gibi yapabilirmiyim dedim sonra tamam dedim adsenseyi acmadım

Duşundum ne tur videolalar koyayım diye bir cok şey duşundum yeni teknolojik oyuncakları veya bilgisayar oyunları telefonların ps3 psp gibi teknolojik urunlerin tanıtımını koyarsam baya bir para alırım diye duşundum ama sonra aklıma bir şey geldi boyle şeyler ayda 1 cıkıyor bunu salla dedim sonra adsense kurdum kuralı 2. yada 3. gunum 111 goruntuleme 1 tık ilk başlarda başlayanlar icin klasik bir şey 2 tane araba ile ilgili video koydum 2 tane komik video koydum videolardan sadece 1 tanesi e fazla 90 izlenim aldı diğerleri 10-20 filan şimdide duşunuyorum ne icerik koyayım teknolojik urunlermi yoksa sporla ilgilimi +16 mı arabalarla ilgilimi neyle ilgili koyacağımı şaşırdım gercekten şaşırdım ve bugun video yuklemedim kafamı cok karıştırdı bu olay ilk başta başlarken hep komik video koydum ve hicbir kazancı koymadım sonra bbc den haber aldım ondan da gunde 3-4 video koyuyordum 50-200 izlenme 2-5 tık felan geliyordu buda canımı sııkıyordu ama boyle yapa yapa 140$ yaptım ama artık haber yapmak istemiyor insan bir yazıda gormuştum Amerika'da gazeteler bedava boyle şeyler yapmaya gerek yok şu anda ne yapsam diye merak ediyorum biraz bana yardımcı olacak birileri varmı ?