Boylebir başlık gorunce kendimi tanıtayım dedim. Sanırım başlarsam baya uzun yazacağım hadi hayırlısı.

Adım : Taner; Bilgisayar ile tanışmam, 1999 yılında oldu. Tabi o bilgisayarı oğrenmek icin, bozup bozum tekrar yaptım. Donanım olarak o zamandan bu yana her parcasını a dan z ye kadar bilmekteyim. Yazılımsal olarak, başlarda Dream viever uzerinden web siteleri yapmaya başlamıştım. İlk 1 senem tamamen PC donanımı ve yazılımları hakkında bilgilerden ibaretti. Daha sonra web site yapma programlarını ve daha sonrada program yazmak icin programları aramaya başladım. Tabi program yazmak icin ingilizcenizinde iyi olması laızm. Başta ufak kendi capımda programlar yazdım. Daha sonra şirketlerin kullanabileceği bazı programlara yoneldim. Bunlar hep kendimi geliştirme aşaması oldu.

2002 yıllarında kendimi hack işine verdim. Başta msn hesaplarıyla ilgilendim. Fake maillerle, daha sonra botlarla derken kendimi hack grubunun ortasında buldum. Beraber birkac operasyon yaptık. 1-2 sene bu şekilde devam etti. Sonraki yıllarda pcnet forum adminlerinden olduğumuz icin, Ayyıldız Tim grubundan teklif aldım. Teklifi değerlendirdim. Fakat daha sonraları ozel hayatımı tehdit ettiği ve aile yapımı bozduğu icin uzaklaşmak istedim. En son yaptığımız yurtdışı operasyonunda, sana siber ordu gorevinde, bazı nedenlerden ve yasalardan dolayı acığa alındık. Butun kadroyu o donemlerde değiştirdiler. Yeni yonetim ve kadro atadılar. Daha sonra oyun siteleri yapmaya başladım. Birkac oyun sitesi yaptım geliri aylık 1-2 kaya cıkmıştı. Daha sonra moda siteleri derken web site tecrubelerimide geliştirerek belli bir seviyeye geldim. Daha sonraki yıllarda askere gidince, yakın bir arkadaşımdan kazık yiyerek, askerdeyken web site gelirlerim hepsini el koyan arkadaşımdan dolayı butun sitelerimi satmak zorunda kaldım. Tekrardan sıfırdan yapım aşamasına gitmek yerine hazır web siteleri alıp geliştirerek satmaya başladım. Bu seviyede dahada iyi bir kazanc elde ettim. En son olarak youtubenin google'ye gecmesinden sonra elimde hic web sitesi bırakmadım hep sattım. Ve şuanda 1-2 yıla aşkındır youtube işindeyim. Gerek video seosu, gerek kanal hazırlama olsun hepsini yaptım. Sonradanda kazanclar sabitlenince. Artık sadece kanal satın almaya başladım ve halen devam etmekteyim.

Dinlediğiniz icin teşekkurler....