Selam KK'nin kendini bilen guzel kadınları

Sacımı nerdeyse hep kısa kullanırım pandemide omzumun altına kadar gelmişti gecen hafta cene hizamda kestirdim. Onceden konusunu actığım konuştuğum adama sacım nasıl olmuş diye sordum cok kısa kestiriyosun dedi. Sohbet ederken ben uzun sacla oynamayı severim uzatsana diyince kısa sacla oynayamaz mısın dedim Oynayamıyormuş. Kendi sacını uzat o zaman dedim gulerek. Cok kaba değil mi dediği şey.
Oruc tutuyor sabahları gec uyanıyor uyanınca mesajda 10-15 dakika konuşuyoruz sonra 7-8 saat donuş yapmıyor. Koye gitmişti bahce işleriyle uğraşıyormuş ondan yazmıyor sanırım. Akşam gelince de ben konu acmaya cabalayıp sohbet etmeye calıştım birkac kez ondan bi atak olmadı.
Ben ne zaman uzak davransam yakın davranıyor, ben yakın davranınca mesajlara gec donuşler oluyor. Belki de bana oyle geliyordur bilmiyorum.
Ama 30 yaşıma gireceğim nerdeyse boyle bilinmez tavırlarla kendi enerjimi duşurmek istemiyorum. Ne yapsam sizce hanımlar alıp karşıma duzgunce konuşayım mı yoksa ben de mesajlara gec donup umursamıyor gibi mi yapsam