3 senelik evliyim. Eşimin telefonunda video acacaktım cocuğum durmuyordu. Akış kisminda tesadufen cıplak kadın videoları ya da bikini deneyen kadin videoları onerildiğini gordum. Hemen ilgilenmiyorum seceneğini tıkladım. Sonra aklıma geldi bu akış ilgi alanımıza gore geliyor ve hemen arama gecmişine baktım. Ellerim titredi midem bulandı

Not: videodaki kadinlar memnun ama buradaki kadinlarin coğu o kadınları savunma derdine duştu. Ben tanımadığım kdinlara tuhaf demişim zorlarina gitti. Siz de tanikiyorsunuz savunuyorsunuz. Mevzu bu kadar carpıtılır ancak. Eşimle birlikte denize de gideriz tatile de. Yatak odamız da iyi. Telefonu da tesadufen cocuğuma video acarken gordum. Gonlu geniş olan izlesin banane. Ama eş farklı. Siz hemen kadın haklarına bağladınız. Mevzu şokta bir kadının travması. O kadınları savunacağıza kırılmış bir kadin var burada buna faydaniz yok. Farkında mısınız. Şu anki icki yasağı beni asla icmesem bile deli ediyor bir de tanımadığı kadını bu kadar savunmaya meraklı siz. Mevzu neydi nereye getirdiniz. O kadinlar etkilenmeyecek bile buraya yazdiklarinizdan. Ben kadin y da erkek eğitim amaclı haric cinselliğin kadin ve erkek bedeninin somurulmesine karşıyım. Geniş goruşuler (ben de artık dar mı gorusluysem neysem