Kızlar merhaba eşimle severek evlendik 6.5 aylık evliyiz bizim evliliğimiz baya aceleye geldi isteme, nişan, kına cok buruk hayallerimden uzak oldu Maalesef.. ama varsın mutluluk olsun gerisi boş dedim. Eşimin maddi konuda biraz problemi olduğundan altın,takı,mobilya veya duğun ’de istemedim her şey zamanla olur yeterki mutluluk olsun diye duşundum, duşunduk eşimin ailesi, eşim ve biz duşuncemiz şu yondeydi Mart-nisan gibi duğun yaparızdı.. ama oyle olmadı eşime destek olmadılar biz ’de tek maaşla yapabileceklerimizi tek başımıza yapmaya calıştık. yeni bir eve taşındık. biraz da evimiz icin eşya aldık.. yani anlayacağınız şuan kredi oduyoruz. İcimde bir burukluk var.. eşime duğun yapmayalım istersen duğune para dokeceğimize gelinlikle dış cekimde fotoğraflarımız olsun balayına gidelim gibisinden bir şeyler soyledim. O da tamam dedi.. ama şuan bakıyorum ki ailesi ne duğun yapmaya yanaştılar ne de bu kızın gozunde kalmasın bari bir gelinlik giysin diye sorumluluk duygusuna burunduler. Eşime bunu birkac kez tatlı dille ifade ettim. Kendimi buruk, huzunlu hissettiğimi elimden geldiğince belli ettim ona zamanla olur dedi 6-7 aydır evliyiz daha ne zaman olacak diye gecen biraz uzgun biraz kızgın sitem ettim sonrasında uzulduğunu gorunce cok pişman oldum ailesinin boyle olduğunu değişmeyeceklerini belirtti eşim zaten hep kendi başına ayakta durmaya calışan birisi aileden destek alan bir adam değil.. şimdi asıl olayı anlatmak istiyorum eşim 2-3 gun once hazır kapanma gelmişken memlekete gidelim diyorum (kayınvalidemin evi) dedi. Bende acık bir şekilde gitmek istemediğimi belirttim sebebini sorunca “ canım bu konuyu daha once konuşmuştuk. Memlekete para dokup gideceğimize kendimiz icin para biriktirelim balayına gidelim dedim. Orda rahat edemeyeceğimi başabaşa vakit gecirmek istediğimi soyledim.” Ama beni yanlış anladı. Ve kızdı bağırdı. Yani artık bana destek olan eşim gitti yerine ailesine destek cıkan eşim geldi ben ağlarken beni odada yalnız bırakıp diper odaya gitti cok uzuldum o gun yutkunamadım bu gun ise yine bu konuyu yuzume vurdu sanki haksızmışım gibi “duğun yapmadınız” demişim. Oyle dememiştim “duğun yapacaklardı soz verdiler yapmadılar.” Dedim ama o kendini de icine almış ve bu konuya uzulmuş belli ki. Ama benim uzulmem umrunda değil kimsenin cok şey mi istiyorum bilmiyorum. Beni bir kenara itti ne hissettiğimi gormuyor anlaşılmak bu kadar zor mu o kadar doldum ki anlattıklarım sadece vunlardan ibaret değil.. az once yanına geldim kolunu tutup ozur dilerim dedim. Belki kalbini kırmışmışım diye ama kolunu cekip ozur dilenecek bir şey yok diyip tv izlemeye diğer odaya gitti bende yatak odasında yalnız başıma oturup duşunuyorum nerde hata yapıyorum diye. Ben uzulsemde ben haklıda olsam bir şekilde haksız cıkıyorum ve barışmak icin yanaşan yine ben oluyorum.