Eşimle aramızda sıkıntılar ve sorunlar var. Onceden kendimi biraz da olsa savunan konuşabilen ben şimdi boyle o kadar korkak ve ozguvensiz birine donuştum ki anlatamam. Beni sindirdi mi ne yaptı bilmiyorum. Geceleri kabuslar goruyorum nefes alamıyorum. Adam hala sozleriyle beni kırmaya canımı acıtmaya devam ediyor. Her şeye karışan ve laflarıyla beni doven annesiyle icli dışlı olmak istemediğim icin tartışıyorum ama bana sen delisin diyor. Evlenme aşamasında psikolojik destek almıştım. Onu başıma kakıp duruyor her fırsatta. Deli değilsemde bu gidişle eşim beni delirtecek. Psikolojik destek almak delilik mi oluyor. Aramızda ufak bir tartışma olsun hemen senin psikolojik sıkıntıların var diyor. Ben sorunlarımın o kadar farkındayım ki hep kendi isteğimle gittim ve cok iyi geldi. Anksiyete problemim vardı, atlattım. Eşim yuzunden tekrar nuksetti şuan. Haklı olduğum zaman bile tartışmaya korkuyorum şuan cunku bana deli muamelesi yapıyor hemen. Bu konuda niye bu kadar gucsuz hissediyorum bilmiyorum. Sanırım sucluluk psikolojisine soktu beni. Sanki ben sorunluyum etiketi yapıştı uzerime. Kompleks oluştu gibi. Psikolojik destek aldığımı ailesinede soyler diye korkuyorum. Zaten allahtan arıyorlar... ellerine guzel bir koz vermiş olurum diye korkuyorum. Şimdi tekrar terapiye ihtiyacım var gitmek istiyorum ama eşim bunu diline dolar durur dalga gecer beni rezil eder ne yapıyım sizce