Hanımlar 9 ay once severek evlendim 4 yıldır tanıyorum evlenmeden once de cabuk silip atan biriydi ama ozunde cok iyidir hasta olsam yanımdan ayrılmaz ne istersem onu yapardı hala da oyle ama eşim normalde koyde yaşayan biriydi ben ise şehirde merkez de yaşıyorum evlenince de sehir merkezinde yaşamaya basladık. Şimdi bana ben fabrikalarda yapamıyorum koye taşınıcaz annemlerle altlıustlu yaşıcaz diyor rızam olmadan koyun aldı cobanlık yapıcakmıs ailesiyle zaten anlaşamıyorum en ufacık bişey de bana surat asıyorlar buraya taşınırsam zaten kavga eksik olmıcak ben koy nedir bilmezken tarlalara goturuluyorum. Annemlerde istemiyor koye tasınma mı ama eşim asla dinlemiyor ben koy varsa ben yokum dedim bunca yaşanmışlıklara rağmen hicdurma git boşanma davası ac ben koye tasınana kadar da git calış evin mutfağın parasını cıksrt dedi ben zaten evlenmeden once calısıyodum o cıkardı isten şimdi ne yapıcam ben bana yeni evliyken 1 2 kez şiddet uyguladı zaten akıl verin nolur annem baban izin vermez boşanmaya diyor daha 22 yasındayım