Selam bayanlar benzer konular illa vardır forum da yenisini acmam ne kadar doğru bilemiyorum fakat şuan kafam cok karışık ve dışardan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var daha doğrusu duşuncelerine diyelim..
Ben 24 yaşındayım ve altı ay once eski sevgilim ile ayrıldık biraz sebebsiz oldu ve ben sebeb oldum buna son goruşmemiz de ansızın onu bırakıp gittim bir den bir sinirle sinirioin onunla alakask yoktu bu konu da hatalıyım biliyorum fakat acıklaması yokcunku o akşama ait bir cok şey ile malesef hatırlamıyorum ( alkol sıfır ) bir an da gozum karardı bir kuyudaydım diyelim.. kendime geldiğimde eve yakın bir yerde oturuyordum once biraz afalladım sonra klasik ağlamalar vs tabi bunu ona acıklıyamadm tepkisi doğal olarak dalga mı geciyorsun oldu.. sonra messenger uzerinden tartışdık vs ki ilk diyebiliriz bh derece ciddi anlamda olan ve son oldu bir gun soğudum bitti falan fistan aradan bir ay gecti her zaman goruştuğumuz park da goruştuk beni sucladı soğudum bitti ben seni cok sevmiştim cok değer vermiştim ama sonumuzu goremiyorum dedi... orada bir nokta koyduk... bu sure de ara ara tartışmalı dialoglar oldu tabi bana duyumlar geldi ona oyle olmuş!!
Aradan ayrılığın altıncı ayında kandil de msj attı bana... şaşırdım cunku beni bildiğiniz duşman gibi goruyordu neyse helallik istedi etmedim.. edemedim goruşelim kendimi ifade edeyim dedi aptallık ama kabul ettim.. ağır bir yuzleşme oldu kuzenim ona asıldığını iddia etmişdi o ise once bunu kabul edip orr bas etti sonra ne olduysa vicdan yaptı sanırım. Buluştuk bir tepelik yere gitrik ormanlık alan da sadece o ben manzara bana ben kuzenine asılmadım o işin aslı oyle dil o bana asıldı ve emin ol isteseydim fazlasınk alırdım dedi bir şok yaşadım...
Ardından oğrendim ki bize ikili oynanmış... bana seni aldatıyor demişlerdi kuşku olmuştu cunku yakınımdandı soyleyenler ama gozlemlemryi tercih etmiştim ki aldattı diyemedim de...
Ona da aynı şekilde imalar edilmiş hatta bana onun benim onu aldattımı soyledini soylemiştiler o ise bana ben senden asla oyle bir şey beklemedim emindim senden oyle karakterde biri değilsin dedi...
Ben dedi seni gorunce elim ayağıma dolaşıyordu nasıl aldatayım seni?.. yeminler etti tabi inanıp inanmamak arası kaldım aslında eminim yapmaz ama bitti ya yaram kuruması lazım..
Sonra konuşdukda biz bir şeyler deşildi kuzenimin sevgilisi ile goruşmuştu kendisi de tanışıyordu zaten onunla bir gun ona uğramış biz birlikteyken ben biraz dik başlıyım cok inat demiş..
Benim abi dediğim insan sa sen bu kızla ciddimisin demiş evet cvabından sonra ise vazgec zaten o senle dalga geciyor sevse farklı olur sevmiyor demiş bir başka darbe.. evet haklı cıkarmaz ama bunlar da teşvik etti soğumama dedi ustune olanlar olaylar o an oyle duşundum dedi... bana bir kez gel demedein dedi ki gel demekten ote cok şey soyledim ama o gelmedi ben bir den başladım ağlamaya ilk kez gordu beni oyle bir sitem ettim madem cok sevdin nasıl bu kadar vazgecebildin diye beni kendine cekti sarıldı ittim tekrar cekti daha sıkı sarıldı zaten o an başka koydu iyice hıckırıklara boğuldum bir kez bile gelmedin ozlemedin dedim evet ozlemedim hic dedi kafasını boynuma gomdu kokumu icine cekti daha fazla uzulmem merak etme dediğimdeyse ben seni ozledim hemde cok ozledim dedi ama gelemedim... . Evleniyormuş laf da kimsenin oyle bir şey duyduğu yok henuz ki burda cabuk duyulur daha adı konmadan bile... biraz daha oyle sitem sohbrtten snra bana biraz argo olucak ama hayatımın icine ettin dedi ben mi seb mi dedm bak evleniyormuşsn altı ay sonra toparlamışsn bense hala aynı yrrdeyim dedm bana bağdat şarkısıno actı iki kez dinledik...o akşam sarıldık koklaştık opuştuk.. eve bıraktı o gece bitti ven şehri bir kac gunluğune terk ettim duramadm.. aradan biraz sonra kahve ıısmarlarmısın dedm once biraz ukalalık falan neyse ertesi gunu bir saat valtm var goruşebiliriz dedi o gun beş dk goruştuk...
Goruşme denilirse tabi gittikden snra msj attı bir daha goruşmeyelim bu iş... sarıyor die sana daha fazla zarar vermek istemiyorum dedi oyle kaldı bir ay sonra kuzenim goruşup goruşmedioizi sordu eh nbr fln dedm kendisi benim bana yaptığı ihaneti bildiğimi bilmiyor.. ve bu arada ikisi evlilik yolun da... sevgilisi ile yani
Cağırsana dedi gelmez dedim ya cağır falan ama dedi beni soyleme neyse ikisininde tepkisini olcmek icin cağırdım ve soyledim onunla oldjmı gelmedi ertesi gunu goruşmek istiyor musun dedi... bir ben istiyorum diye mi dedm sen istiyor musun goruşmek dedim evet istiyorum dedi goruştuk aynı muhabbet sarıldık ettik vs vs bir daha bana o vatken mesaj atma dedi... istemiyorum goruşmek bende sacmave gereksiz bir muhabbet di o kusura bakma ozur dilrrim drdm kapandı mevzh... o olmasa gelirmiydin dedmduğundeydm dedi beş dk uğruyabilirdin dedm duğunle mac arası git gel yaptım dedi gelmezdn anladım dedm bilmiyorum dedi... bir cimbom kadar değer yokmuş dedim gulumseyerek şakasjna o başka bu başka biliyorsun dedi...
Şimdi biliyorum bana da cok tepki gelicek... ama kızlar cok seviyorum aşığım ve acıkcası evlilik olayı blof gibi geliyor...
Sorun orta da ben napmaya calışıyor bilmiyorum buluştuğumuz an goz gozeyiz beni kendine cekiyor sarılıp kokluyor fln.. ona en son goruşdumiz de beni aldatmadına emin misin dedm cok eminim dedi evleniyorum diosn bnmlesin dedm evlencem dedi bu da aldatma dilmi dedm sustu... optu sırf test amaclı dedm ki bak boynunu morartırım ii olmaz senin icin morart bir şey olmaz dedi?
Ve bu arada cok baş başa goruşemedik biz kuzenim kaynana gibi iloa coğunlukda vardı dibimizde malesef olmayknca da o niye gelmedi diyor ( artık bir tepki mi neyse ) ve aylar snra bu konudan şikayetci oldu komik ama... oldu o zaman susduğu konu icin malesef boyle bir huyu var kırılıp ettiğinde dile getirmiyor aşırı kıskanc kadın erjek eşit dildir erkeğin sozu gecer modu... ama beni hep hoş tutmuşdur bir dediğimi ikiletmedi ve bitirmesi dışında hic bir zararı kotuluğu olmadı ki kime sorsanız o kaybedilmicek biri cabaladiyor... bu arada ilj aşk

Neyse goruşme bitti bir hastane vakamız vardı orada bir roman abla geldi yanıma bakım yapacakmış...
Yaptı şaşırdım kaldım
Bana dedi ki olu toprağı var uzerinde onu atman gerek sevdiğin var uzak ama imkanskz değil sadece engel var o engel kalkmadan kimse ile olamazsın basiretin bağlanmış bu yuzden olacak bile olmuyor o senin kaderin dedi ( Allah bilir o ayrı da etkilenmdm değil )on gun say flnfistan... herşeyi dokdu ortaya bir ismimden şaşırdım ilj kez gorduğum biri soyleyince bunu...
Buyu olaylarına hocalara cok uzağım araşdırdımdaysa bu olu toprağı olayını şaşırdım yine cunku ben de bu belirtiler var oldu... yaşayan bilgisi olan var mı bu tesaduf olabilir mi
Evet biraz karman corban ama beni anlıcanıza eminim...
Beni seviyor mu diye sormak istemiyorum ama bir umut da yok değil yalana gerek yok...