Merhabalar,

İlk once iyi akşamlar. Sorumu başlıkta belirttim. Ancak, detaylı olarak anlatmak isterim. Fotoğraf cekmeyi ve paylaşmayı cok seviyorum. Şu anda kullandığım telefon Xperia Z3. Telefonum cok sorun cıkardığı icin değiştirme kararı aldım. Tekrar bir Sony marka telefon almayı duşunmuyorum. Markette en cok yeri olan (kılıf vs. vs.) firma Samsung, tartışmasız. Ben, Samsung almaya karar verdim, veya HTC olabilir ama benim kararım Samsung tarafına. Şu, son zamanlarda urettikleri metal kasalar falan cok hoşuma gidiyor da.

Soruma gelirsek; Samsung'un urettiği ekranlar gercek renklerden biraz uzak, tabiri caizse cıvıl cıvıl. Bu da goruntuleri duzenlemekte veya duzenledikten sonra diğer telefonlarda ve laptoplarda daha başka şekilde gorulmesi. Samsung'un bu cıvıl cıvıl renklerini duzenleyebileceğimiz veya en azından renkleri normal hallerine dondurmesini sağlayabileceğimiz bir ayarı var mıdır? Veya bir aplikasyon. Renkleri en doğru hallerine getirebilmek icin yani. İlk defa samsung almayı duşunuyorum. Samsung kullanan arkadaşlardan, daha once Samsung kullanıp, bu konu uzerine kafa yormuş olan arkadaşlardan bir yardım bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz gercekten cok sevinirim.