Hanımlar merhaba,
Son zamanlarda canımı oldukca sıkan bir konu var. Fikirlerinizi almak istiyorum. Kamuda calışıyorum. Bir oğlum var 2 yaşına girmek uzere. Yaklaşık 9 aydır kv ler bizdelerdi cocuk icin. Sağolsunlar işe başladığımda cok yardımcı oldular. Kv anlaşması guc biri olmasına rağmen birbirimizi idare ettik bunca zaman. Haliyle artık yoruldular ve dinlenmek istediler memlekete donduler. Onlar gelmeden once annem iznimi erken bozup işe başlamam konusunda surekli ısrar etti, yuklu bir borca girdik zamanında. Ancak onlar geldikten sonra 9 ayda 9 kere dahi gelmedi torununu gormeye. Yurume mesafesindeyiz ve yakın yerden ev almamızı istedi işe başladığımda cocuğa bakarım diyerek.

neyse ozetle su an yıllık izin vs alarak cocuğuma bakıyorum ancak yakın zamanda onlar da bitecek. Annem ise asla cocuğuma bakmak istemiyor. Arada bir cağırıyorum alışsın ona diye. Geldiğinde ya yatıp uyuyor ya eşyalarımın yerini değiştiriyor duzeltme maksadıyla ya da 1 saat oturup işim var diyip gidiyor. Hatta coğu zaman da babam geliyor diyebilirim yardıma.ablamın oğluna da senelerce baktılar hatta şehir değiştirip yanlarına gidip baktılar. Ancak benim icin aynı ozveriyi gostermiyor. Tabi ki ben kimseye guvenip de cocuk yapmadım. Ancak bu duruma kırılıyorum ve canımı sıkıyor. Sorun şu ki pandemi doneminde de kreşe vermek istemiyorum. Bakıcıya da aynı sebepten sıcak bakmıyorum. Vakalar cok arttı ve kendini yeterince koruduğundan emin olamayacağım. şimdi kv leri geri cağırsam eminim gelirler ancak onlara da mahcup oluyorum sonucta torun sadece onların değil. Eşim durumun farkında bişey soylemiyor ama icten ice bileniyor bence.

sizce neden boyle yapıyor ? Ben ne yapmalıyım