Arkadaşlarım tarafından eleştirildiğim bir huyum var. Whatsapp grubunda konuşurken birisi kek kalıbı attı nasıl diye sordu evde de belki besten fazla cesit kek kalıbı var bu kisinin. Bende zaten evde bir suru var napcan dedim aman seninde icinde gecmiş dediler bana.
Şoyle detaylandırayım. Evde kalabalık olacak gozumu yoracak herşeyden nefret ediyorum. Oyle yemek salonum vitrinim falan yoktur ev olabilecek en minimum eşya duzeyinde. Mesela oturma odamda koltuklar orta buyuklukte yemek masası ve duvarda tv var. Bunun dışında ortada sehpaymış ciceklermiş şamdanlarmış biblolarmış sevmiyorum istemiyorum. Yatak odamda yatak ve kucuk bir şifonyerim var. Ayrı bir giysi odası yaptım orda da sadece gardrop var. Mutfağımda cok sade. Evlenirken bile şu bilmem kaclı yemek takımlarından incık cıncık ev aletlerinden almadım. Oyle ceşit ceşit bardak takımlarım yok. Perdelerimde duz tul ve duz renk fon olarak sectim. Annem bile cok sade diyor şunu al bunu yap. Benimse tek isteğim renk uyumu olsun goz yormasın temiz olsun temizlemesi kolay olsun. En son iş yerinde kızlar nevresim takımı bakıyordu ceyizlerine bir tanesi abartmıyorum 6 takım almış hala alacakmış. Ustune yatak ortusu seti vs de aldı. Duşununce ben onuda almamışım. Pike seriyorum sadece. Nevresimde en fazla 3 tanedir ve duz renkler. Emekli gibisin diyolar bana bu eşya konuları acılınca.
İnstagramda bakıyorum herkesin evi cok renkli cok şık. Kahve storysi atıyorlar mesela her seferinde farklı fincanlar var. Cocukları ek gıdaya geciyor ceyiz duzer gibi bardak canak alıyorlar. Bense cocuğuma bi buharlı pişiriciyle suluk aldım evdeki tabak catalla yiyor cocum.
cok uzattım ama soylesin bana dostlar benim icim mi gecmiş? Cok mu zevksiz bir insanım? Zaten var olan eskimemiş birşeyin fazla fazlasını yedeklemek almak zorunda mıyım? Gercekten soruyorum sıkıcı biri miyim ben?