Merhaba, ben 25 yaşındayım ve yaklaşık 4 , 5 senedir ceşitli ruyalar kabuslar goruyorum. Ve aslında gercekte oluyor.
Yaklaşık 5 sene oncesinden ruyamda ellerimde ve kollarımda arapca yazılar gordum ve korkuyordum. Sonra bı uyandım ellerim kollarım hep arapca yazılı, kına kokuyordu. Hemen kardeşimi ve annemi uyandırıp gosterdim şaşırdılar.
Hatta videoya dahi cektim babama gosteririm diye, babam inşaatta calışıyordu haftada 1 gelir giderdi. Fakat telefonumdan sonra video kaybolmuştu.
Tabi bı hocaya sordum hoca hayırlara yor dedi bende pek uzerinde durmadım.

Sonrasında 1 sene icinde yani o olaydan sonra tabi, ben cok rahatsizlandim. Yataktan dahi kalkamıyorum gozlerimi acamiyordum surekli uyuma isteği vardı. Her gozumu actığımda bugun gunlerden ne diyordum. Ama her uyandığımda gunleri unutuyordum. Annem ise 2 gun uyudun 3 gun uyudun felan diyordu.
Boyle olmaz durumuna getirdiler.
Ve beni doktora goturduler. Bı cok testlerden gectiğimi biliyorum ve testlerim cok iyi tertemiz cıktı.
Fakat hastaneden cıkarken tanıdığımız bı hoca beni gormuş ve yanımıza gelip anneme kızıyordu. Bende tabi anlamsız tuhaf bakıyordum.
Hem cok uykum var hemde bu kadın neyin nesi diye.
Sonra bu kızı benim yanıma getir hic iyi değil dedi.
Sonraki gun tabi uykulu halimle gittik.
Bu arada ben hacı hoca felan inanmazdım. Daha sonrasında bir cok ceşit dualar okudu, biseyler yaptı. Ve adıma yazılar yazıp gevşeN hazırlamış . Onu yaktıktan sonra ne oldu bilmiyorum cok hafifledim.
Gozum gibi bakıyordum nerdeyse.
Sonra uyuduğum odada cıkardım afedersiniz duşa gircektim diye.

Daha sonrasında ise kayboldu.
Fakat şoyle bir gercekte var ben hayatıma kimi alsam mutlu olamıyorum. Hani bide durup duşunuyorum surekli cok iyi insanlar felan diye. Bı zararları dokunmuyor ama niye istemiyorum diye anlamsız uzaklasiyordum.

Şimdilerde bı nişanlım var . Allah'tan uzak bı ilde diyorum. Cok korkuyorum onlada aram bozulcak diye.
Sebebi nedir bilmem icimde hep huzursuzluk var.
Surekli ellerime kınalar yakılması, değişik insanlar gormem, cocuklar gormem.
Konuştuğumu dahi biliyorum.
Ben ne yaptım ne ettim bı care bulamadım.
O hocayida kaybettik hastalığından.
Ben bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar ??