Arkadaşlar merhaba. Bu konuyla ilgili gebelik sayfasında konu actım ama yeterli donuşleri alamadığım İcin burdan yazıyorum. Ayrıca gercekten de bir derdim var. Şoyle ki ben şundan 15 20 gun oncesine kadar boşanma aşamasında olan bir kadındım. 2 ay boyunca eşimle ayrı yaşadık aşılamaz sorunlarımız olduğunu duşunuyorduk. Ben bu surecte buyuk depresyona girdim. Antidepresanlar kullandım. Alkol sigara tamamen sağlıksız bir 2 ay yaşadım. Birden 9 kilo verdim. Hergun ama hergun ağlıyordum. Ardından eşimle son bir konuşma yapmak İcin buluştuk. Buluştuğumuzda hala birbirimizi sevdiğimizi anladım ve birlikte olduk. O anın heyecanıyla korunmadık.4 yıldır evliyiz ve hic cocuk istememiş kendimizi hazır hissetmemiştik. Ve bu kadar korunmuşken bir kere korunmasız ilişkiden hamile kalacağımı duşunmedim aklıma bile gelmedi acıkcası. Sonra yaklaşık bir hafta boyunca surekli Ozlem ’le birlikte olduk. Barışmıştık. Tekrar denemeye karar verdik neyse uzatmayayım. Ben market alışverişi yapmış yaklaşık 20-25 kilo poşeti arabaya taşırken belime muthiş bir ağrı saplandı. Acil doktora gittim. Ağrı kesici iğne yapacaktı. Hamilelik şuphem var mı dedi ben de o an aklıma geldi korunmasız ilişki oldu dedim. Test istedi daha adetime bir hafta vardı ve beta hcg 60 cıktı