Oncelikle selamlar Technopat ailesi, ben Paladynee ve bu gece başımdan gecen olayları anlatacağım size.
Saat 23:30 civarlarında yatağıma girip mışıl mışıl uyumaya calışırken, birden nefesim kesildi. "Noluyoruz yav?" falan oldum.
Bu garip durum canımı sıktı ve uykum kactı. Ben de bi manyaklık yapıp "Telefonuma root atayım" dedim.

Bundan yaklaşık 7 ay once, telefonuma 1 kere root atmaya calışmıştım, 1,5 gun uğraşların sonunda telefonu rootlayamamıştım. Bugun de aynı şey kucuk caplı bir şekilde yaşandı. Tıpatıp aynı siteden root atmaya calıştım, beceremedim. Yok efendim TWRP (Team Win Recovery Project) dosya sistemini gormuyor, yok işte efendime soyleyeyim Odin attığım ROM'u kabul etmiyor, yok efendim "invalid magic string" fasa fiso ben telefonu SoftBrick'ledim...

Telefonu SoftBrickledim SoftBricklemesine ama duzeltmesi pek kolay olmadı. FRP Hijacker programında SoftBrick duzeltme modulu vardı, ancak FRP Hijacker'ın scan kısmında telefonum gorunmuyordu. Hay Allah işe bak... Neyse baktım Odin'den hala gorunuyor telefon, ROM yukleyeyim dedim. Kabul etmedi. Başka ROM denedim. Kabul etmedi. Başka ROM denedim. Kabul etti, ama işe bak ROM cok sacma modlarla dolu, ayarlarda boyle garip gurup secenekler var girince ayarlar uygulamasını cokertiyor falan. 2 tane stock rom kopyam var ama "invalid magic string" hatasıyla kabul etmiyor telefonumuz kendisi sağolsun.

Hala ve hala da FRP Hijacker'da gorunmuyor ha... Neyse en azından calışan bi işletim sistemimiz var ona da şukur...
Elinde az modlu ROM'u olan var ise bi' link atarsa cok mutlu olurum.

İyi geceler...

(telefon bilgileri: Samsung Galaxy J7 2016, j7xelte, SM-J710FQ)