Cok sevdigim bir kız arkadaşım var. Konuyu onun icin acıyorum.Tum onerileri okuyacak.Bu kız arkadaşımla eşimin bir arkadaşını tanıştırdık. Arkadaşım 24 yaşında cocuk 33 yaşında.Kızın hayatında neredeyse hic sevgilisi olmadı. Karşısındaki kişiyi direk evlilik amacıyla tanımak istiyor, bu cocukta oyle. Cocuk muhafazakar, dindar, işinde gucunde. Cocuk abisi ile ortak iş yapıyor. Kasadan kimin ne ihtiyacı varsa o kadarını Alıyor.Cocugun anne babası 67 yaşlarında. Annesi alzheimer hastası,kadın herşeyi unutuyor. Evin tum işi yemek kahvaltı herşey bu cocukta. Diger abisi evli ve o pek ilgilenmiyor. Bugun arkadaşımla konustum ve telefonda agladı. Onun icin gercekten uzuldum, keske tanıştırmasaydım dıyorum. Sorun şu ki başlarda ilgili olan beyimiz adam gibi ne arıyormuş ne mesaj atıyormuş. Arkadaşım diyor ki o bana ilgisi olsa kalbini acsa ben bakarım ailesine bile diyor. İleride ailesi ile bile yaşarım nolacak yaşlı insanlar diyor. Ama ben o evde hizmetci mi olacagım diyor. Evdeyken fırsatı olsa da kızla ılgılenmelı yerıne annemlerle sohbet edecegım, şunu yapacagım dıyormuş. Hep aılesını on planda tutuyormuş. Bu kız dogulu. Evlenince aldatma haric kesınlıkle boşanmak yok diyor. Eşimde cocugun kafası dolu. Hem evle hem işle ilgileniyor yoruluyor diyor. Ama başlarda hep arar sorardı. Arkadaşım konuşmayı duşunuyor cocukla. Sizce bu kişiyle evlılık kotu mu olur. Kız gercekten kotu ve cok uzuluyor.