Direk konuya girmek istiyorum kızlar... 22 yaşındayım ve bir kac gun sonra sozum, akabinde de aile arasında nişanım olacak. Mustakbel eşim 32 yaşında ve turizmci. Ailesinden 10 yıldır uzakta bekar hayatı yaşıyor işine yakın bir yerde yani ailesine cok bağlı biri olduğunu soyleyemem ama son zamanlarda evlenince nerede oturacağımıza dair aramızda bir tartışmadır surup gidiyor. Ben daha ilk tanıştığımız anlardan itibaren evlenirsek ailesiyle altlu ustu oturamayacağımı soylemiştim. Kendi evi var aile apartmanında ve sadece kaynana- kayınpeder değil yengeleri, abileri, ablalar yiğenler hepsi bir arada yaşıyor. Kızlar kaynanam ve kayınpederim oldukca yaşlı ve kendi hallerindeler ama ben gercekten ve gercekten bu kadar kalabalık bir ailede yaşayamam ama onu nasıl ikna edeceğim bilemiyorum. Onun orda oturmak istemesinin tek sebebi maddi gerekceler. Ama ben bunu gercekten umursamıyorum ikimizde calışıyoruz evet işler eskisi gibi iyi değil turizmde ulke olarak zord donemlerden geciyoruz ama ben yapabileceğimize inanıyorum yine de. Şoyle ki ben oğrenciyim aynı zamanda, benim okulum laleli de onun işi sultanahmette. Kaynanamlar ise 2 saat uzaklıkta cok sapa ve benim muhit olarak hic alışık olmadığım hic sevemediğim bir yerde oturuyorlar. Onu ve ailesini kırmamaya calışarak ikimizin maddi anlamda olmasa da manevi anlamda cok sıkıntı cekeceğimizi soylemeye calışıyorum sorunlarımızı halletmiştik bir ara bu konu kapandı ailesine de zaten soyledik ama sozu en cok gecen buyuk abisi gelin burda oturun demeye onu sıkıştırmaya başladı bu sorun da tekrar gundeme geldi. Onun da yapamayacağını biliyorum sadece maddi gerekcelerden istiyor. Ailem de karşı orda oturmama. Cok tanıma fırsatım olmadı onları cok iyi olabilirler ama kendimle ilgili bir gerceği kabul etmem ve size de soylemem gerekiyor ki ben cocukluğumdan beri alışık değilim kalabalığa gurultuye. Hayatıma en ufak bir mudahaleyi kabul edemiyorum. Altlu ustlu olunsada, kapımız anahtarımız ayrı olsa da bilirsiniz hayatlar ic ice giriyor muhakkak ve ben bunu gercekten kaldırabilecek bir yapıda değilim. Sadece okulun bitene kadar iki yıl yaşarız o kadar kira vermektense para biriktiririz cok şey yaparız diyor ama ben goturusunun getirisinden daha fazla olacağına inanıyorum. Ustelik yeni gelin olucam. Kira da olsa yeni modern bir ev, ozel bir hayat istiyorum. Bir de evleneceğim ama cok becerekli biri değilim o aileye girersem en kucuk gelin ben olucam ve yengelerinin şimdiden buyuk konuşma bende istemiyordum geldim sen de gelirsin sonunda buraya demesine katlanamıyorum gercekten. Bazen aptallık mı ediyorum diyorum iki yıl dişimi sıkamazmıyım sonucta para biriktiricez falan filan ama sonra hemen bunun boyle olmayacağını surekli kavga gurultuyle sonuclanacağını bildiğimi kabul ediyorum. Lutfen tecrubelerinizi paylaşır mısınız ((( Allah razı olsun.