Merhaba herkese,
Konuyu acip acmamakla biraz tereddut ettim , bunu yazmak bıle hoş degıl kendı acımda ama yınede paylsmak ıstedım, 27 yaşında bır bayanım, bundam once uzun senedir bır ılıskım oldu ama cınsel bırlesım yaşamadık . Onunla ıhanet yuzunden ayrıldım. Ondan sonra uzun zamandır kımseyı kalbıme almadım. Ama bazen erkekler benımle tanışmak ıstıyorlar efendı ve cıddı yaklaşıyorlar sonra bı bakıyorum o efendılıkten yana hic birsey kalmiyor direk niyetleri cinselim oluyor ( yani ciddi dusunmuyorlar) cidden anlamiyorum, neden erkende beni cinsel objesi olarak goruyorlar. Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar? Giyim tarzim da normal ons baksan, normal ve duzgun bir sekilde yaklasiyorum . Isedigim sadece bana degene veren bir Adam ve saygisi olan bir adam. Ama karsima cikan erkekler resmen beni seks objesi goruyorlar. Artik sogudum, kimseye guvenmiyorum ilk basta kendilerini farkli tanitiyorlar sonra niyetinin sadece ne oldugunu gosteriyorlar.. Artik supheleniyorum neden olabilir?