Guncelleme: Yorumlarınız icin cok teşekkur ederim. Konuştum ve bitirdim.
Herkese merhabalar,
İki hafta once internetten biriyle tanıştım, gectiğimiz gun de ilk kez buluştuk. İkimiz de 20'li yaşların sonlarındayız, onun iyi bir işi var ve calışkan biri. Buluşma oncesinde her gun cok yoğun bir şekilde konuştuk, sohbet ettik. Genel olarak onunla konuşmaktan cok keyif aldım ve sanırım uzun zamandır hayatımda boyle biri olmadığı icin ondan cok etkilendim. Bana cok ilgi gosteriyor ve surekli destek olmaya calışıyor.
Boyle guzel guzel konuşurken bir gun, normal bir konuşma sırasında, "eğer boyle duşunursen kafanı kırarım" şeklinde bir laf etti. "Boyle duşunursen" dediği şey de şuydu, bizim konuşmaya başladığımız ilk gun başka biriyle daha konuşuyormuş ama benimle olan sohbet ilerleyince diğer kişiyle konuşmayı bırakmış. Ben de acaba başkasıyla konuşmaya devam ediyor mu diye sorgulayınca boyle dedi. Bu ifadesinden cok rahatsız olduğumu soyledim. O da, "Ozur dilerim, ben asla kimseye şiddet uygulayan biri değilim, ağzımdan oyle cıktı, cok sinirlenirim anlamında soyledim" dedi. O anda konuşmayı bitirmem gerekirdi belki ama bitirmedim.
Sonra bana boyu konusunda yalan soyleyerek boyunun 178 olduğunu soyledi. Ben 153 boyundayım ve yan yana geldiğimizde benden en fazla 10 santim uzun olduğunu fark ettim, hatta bir ara ben kaldırıma cıktığımda tamamen aynı boydaydık. Sorun boyunun kısa olmasından cok bu konuda yalan soylemiş olması ama yine ona bir şey demedim.
Birlikteyken elimi tutarken veya bana herhangi bir şekilde dokunurken oldukca sertti, surekli "canımı acıtıyorsun" diye uyarmak zorunda kaldım ama tekrar tekrar aynı şeyi yaptı. Sonra ozur diledi, uyguladığı gucun farkında olmadığını ve bundan sonra dikkat edeceğini soyledi.
İşte bu buluştuğumuz gunun gecesi konuşurken aramızda ufak bir gerginlik oldu. Aslında sinirlenip kotu bir şey soylemedi ama ben buluşmada yaşananların bende yarattığı soğuklukla o an daha fazla konuşmak istemedim ve "ben uyuyacağım iyi geceler" dedim, o da "tamam" dedi. Birkac dakika sonra arayıp mesajlar atarak konuşmayı kesip uyumaya gittiğim icin sinir krizi gecirdiğini soyleyerek "neredeyse hastaneye gidecektim" dedi. Tartışsak bile ben onunla konuşurken sorun yokmuş ama uyuyacağım deyip onu yalnız bıraktığım icin boyle kriz gecirmiş. Benimle konuşunca sakinleştiğini soyledi, yalnız kalmak ona kriz gecirtiyormuş. Bu sinir krizi olayı olunca "bence artık goruşmeye devam etmeyelim" dedim ama o, "bunun icin sebep yok, zaten olsa sana bırakmadan ben bitirirdim; benimle konuştuğun surece boyle kriz gecirmem, sorunlarımızı cozeriz" dedi. Bir de, "eğer kriz gecirirken bana mesaj yazıp benimle ilgilenmeseydin, konuşmayı bitirecektim" dedi. Sanırım yalnız kalmaya dayanamadığı icin surekli benimle konuşuyor, konuşmak istiyor.
Bunlar yuzunden ondan soğudum. Benden hoşlandığını ve benimle devam etmek istediğini soyluyor. Ailesiyle pek cok sorunu var, zor bir cocukluk ve ergenlik gecirmiş, gecmişte intihar etmek gibi duşunceleri olmuş. Şu anda da psikiyatrik ilac kullanıyor. Benim de ailemle sorunlarım var ve ben de bir donem ilac kullandım bu yuzden bunları pek dert etmedim. Ben devam etmek istemiyorum dersem yine kriz gecirir mi diye de duşunuyorum. Bu olaylar dışardan nasıl gorunuyor, ben mi abartıyorum bilmiyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyor, hepinize sağlıklı ve mutlu gunler diliyorum.