Merhabalar. Oğleden beridir denemediğim şey kalmadı. Telefonum Samsung Galaxy Grand Prime G530H. Odin ile Rom'u flashlamaya calıştığımda her seferinde aşağıdaki hataları alıyorum..
Kod:Panoya kopyala
Added!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#404040][CENTER] Enter CS for MD5.. Binary Check MD5.. Do not unplug the cable.. Please wait.. Checking MD5 finished Sucessfully.. Leave CS.. Odin engine v(ID:3.1100).. File analysis.. SetupConnection.. Initialzation.. Get PIT for mapping.. Firmware update start.. SingleDownload. aboot.mbn NAND Write Start!! FAIL! (Auth) Complete(Write) operation failed. All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Removed!!

Onceden youmobile.samsung'dan Rom'u indirmiştim. Sonra @Mehmet Unsal 'ın tavsiyesiyle sammobile'den indirip denedim. Ama olmuyor. Pek cok sitede yazanları denedim. Pek cok şekilde denedim, ama olmuyor. İyice yorulduğumda artık pes deyip yazmaya karar verdim.. Yaptığım/Denediğim tum işlemler:
(Recovery'den) Wipe'leyip (her ikisine de) format attıktan sonra Odin ile Flashlamak.
Yukardaki işlemi yapmadan Odin'den flashlamak.
2 değişik USB kablo ile denemek (1'i orijinal)
Rootlayıp denemek.
Rootsuz (Hard Reset attım) denemek.
Odin'in tum surumlerini denemek.
Geri sisteme girip USB debugging/Telefonu bulma (yada oyle bir şeydi Security/Guvenlik kısmından giriliyordu) ları aktif/deaktif etme.
.tar/.md5/(rar'dan cıktığı halde olan) .tar.md5 ile deneme.
İndirdiğim surumler de Rusya surumu. Şimdi ne yapmalıyım?
Unutmadan Windows 10 Pro kullanıyorum..

Edit: Telefonda da Secure Fail: aboot şeklinde hata cıkıyor ve dolması gereken cubuk en başta kesiliyor.

Surprizbozan: Sorun Cozuldu -Happy Time- Aşağıyı Okuyun

Gerek kalmadı Sonunda hallettim (12 saatte de olsa ) Bir ara benim telefona ozel Android Lollipop 5.0.2 gelmedi sandım ama gelmiş. Sadece doğrusunu yuklememişim.. Benim telefon Malezya'dan gelme ve İngilizce idi.
Bende Turkce yapmak icin başta buradan sonra Samsung'un orjinal sitesinden de bir deneyeyim diye buradan da aynı dosyayı bir kez daha indirdim.
Akşam 11 gibi birşey dikkatimi cekti. Benim indirdiklerimin PDA numarası G530HXXU2BOH5 şeklinde başlıyordu. Ama benimki ise G530HXCU1AOD1 şeklinde başlıyordu (diğerleri de sanırım bolge kodu vs. oluyor). Sabahtan beri aldığım Odin hataları sonucunda son denediğim yontem ile Rusya'ya (icinde Turkce de var ) ait ve benimkine en yakın G530HXCU1BOI1 numaralı dosyayı buradan indirdim.
Ozetle ne anlattığımı soracak olursanız kendi binary numaranıza uygun/yakın olanRom'u indirin
İyi vakit gecirmeniz dileğiyle..
Vesselam..