Annem 1 sene once başka birisiyle evlendi.ilk zamanlarda kabul edemem diye duşunurken şimdi bu durumu kabullendim.benim bulunduğum yere 2 saat uzaklıkta yaşıyorlar.

Surekli kavga yapıyorlar, annem kac kez ayrıldı geldi, eşimde bende her zaman kapımız acık sana boşanırsan biz bakarız dedik. Ayrıldı geldi tamam dedik, barıştı gitti tamam dedik nasıl mutlu olucaksan dedik. Ama ben adamın artık samimiyetine inanmıyorum. Tartışmalarda cocuklarından uzak kaldığın icin mutsuzsun diyor, surekli bizi soyluyor ve ben cok sıkıldım artık. Şimdiye kadar anneme karşı hic bir talebim olmadı.gelmek isterse geldi gitmek isterse gitti

Yakın zamanda annem bize geldi kalmaya eşide geldi 1 hafta kaldı.
Anneme soyledim rahat edemiyorum kalmak zorunda mı diye, ne yapayım dedi

Şimdi yine kapanmadan dolayı bize geldi annem. Eşide kendi cocuklarının olduğu yere gidecek işleri varmış. 1 akşam bizde kalıcakmış. Yine soyledim bak rahat edemiyorum. Kalmasına gerek yok. Ustelik her tartışmada cocukların diye bizi one suruyor soğudum ben, kalmasını istemiyorum dedim. Soyledim ama dedi. Bu seferlik kalsın maden soylediğim icin ama ben rahatsız oluyorum dedim net bir şekilde

Kac kez soyledim. Hastalık olur acil durum olur tamam ama keyfiyle kalmaya gelmesini istemiyorum. Annemi tek başına bize gondermiyor. Ben surekli dip dibe olmak istemiyorum.sadece annemin eşi olduğu icin saygım var o kadar

Eşimde benim gibi duşunuyor. Birde sizlerden fikir almak istiyorum