Guncelleme:6.sayfa
Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime dondurebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem

Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş uc ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,muhendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dort saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Cok iyi anlaşabileceğimizi duşundum.o da oyle soyledi vs vs
Ertesi gun sabah gunaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Sonraki gun yine gunaydin yazdim.Akşam dortte yeni uyandım yazdı konuştuk.
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu surecte ondan cekindi.bende aktif calışıyorum sonra yuz yuze goruşuruz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam cok donanımlı yıllarca yurt dışında yoneticilik yapmış.yani bende yoneticiyim.Ya guzel bi kadınımdır da.herkes bunu soyler,anlaştık da cok.Cok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da